Σάκκαρη: “Ήδη νιώθω πιο άνετα στο χώμα” (vid)

13:07 5/4/2024 - Πηγή: Tennis24

Την 9η νίκη στις 11 τελευταίες αναμετρήσεις της πέτυχε η Μαρία Σάκκαρη τα ξημερώματα της Παρασκευής, εξασφαλίζοντας έτσι την πρόκριση για την 8άδα του Charleston Open. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια μίλησε μετά τον αγώνα για το πως έφτασε στη νίκη, ρωτήθηκε και για την επόμενη αντίπαλή της, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες της κερκίδας.

“Έπαιξα καλό τένις όταν έπρεπε. Ήμουν λίγο νευρική στο πρώτο set, θα μπορούσα να ελέγξω τα συναισθήματά μου καλύτερα, αλλά τα πήγα καλά. Είμαι χαρούμενη που είμαι στα προημιτελικά, και ήδη

νιώθω λίγο πιο άνετα στο χώμα.”

Για την Κουντερμέτοβα, είπε: “Έχει κερδίσει αυτό το τουρνουά, οπότε σίγουρα νιώθει άνετα όταν αγωνίζεται εδώ. Θα είναι δύσκολο ματς, ανυπομονώ να την αντιμετωπίσω, παίζει καλό τένις στο Τσάρλεστον. Εγώ θα κάνω το παιχνίδι μου και θα προσπαθήσω να το απολαύσω όσο περισσότερο γίνεται.”

Για τους Έλληνες στην κερκίδα, είπε: “Σας ευχαριστώ που μείνατε παιδιά, ξέρω πως είχει κρύο απόψε. Είναι εκπληκτικό να παίζω μπροστά σας, και φυσικά ευχαριστώ το ελληνικό κοινό που είναι εδώ. Νομίζω είναι 4-5 Έλληνες, αλλά ξέρετε… 5 Έλληνες κάνουν για 300.”

Maria Sakkari to the crowd after reaching Charleston QF:

“I know it’s cold tonight. Thank you for staying. It’s amazing to play in front of you. Thanks to the Greek crowd that’s here. It’s 4 or 5 people, but 4 or 5 Greeks is equal to 300” pic.twitter.com/x0NwrJfOhA

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) April 5, 2024

The post Σάκκαρη: “Ήδη νιώθω πιο άνετα στο χώμα” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα