Μακάμπι: Ο Κάτας στην κορυφή της λίστας για αντικαταστάτης του Σφαιρόπουλου

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την "ομάδα του Λαού" να ανακοινώνει την αποδέσμευσή του, μετά από τον αποκλεισμό από την Χάποελ Ιερουσαλήμ στον ημιτελικό του Κυπέλλου και τις αντιδράσεις του κόσμου που ακολούθησαν.

Η Μακάμπι βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση νέου προπονητή με τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ να φέρουν τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού και νυν GM της Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα, Όντεντ Κάτας

ως πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Όπως αναφέρει το One.co.il, η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει αρχίσει με την διαφορά να βρίσκεται μέχρι στιγμής στην διάρκεια του συμβολαίου. Ο Κάτας ζητάει από την Μακάμπι συμβόλαιο για μιάμιση σεζόν, όμως η "ομάδα του λαού" είναι διατεθημένη να του προσφέρει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν καθώς επιθυμεί να κοιτάξει την αγορά το καλοκαίρι για ένα πιο "δυνατό" όνομα.

Επιπλέον όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, η Μακάμπι φαίνεται να είχε επικοινωνήσει και με τον πρώην τεχνικό της Μονακό, Ζβέζνταν Μίτροβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα