Ντε Τζέρμπι: "Είδαμε τη διαφορά εμπειρίας σε αυτό το επίπεδο μεταξύ της Μπράιτον και της ΑΕΚ"

Η Μπράιτον ήταν το φαβορί απέναντι στην ΑΕΚ στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, προερχόμενη από πολύ καλά αποτελέσματα εντός των συνόρων (με τελευταίο τον θρίαμβο με 3-1 στο Ολντ Τράφορντ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) όμως στο γήπεδο δεν δικαίωσε τον τίτλο της.

Τουναντίον έπεσε θύμα μίας εκπληκτικής Ένωσης που άλωσε με 3-2 το Amex με μία εκπληκτική εμφάνιση,

με τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να αναφέρεται με δηλώσεις του στη διαφορά εμπειρίας των δύο ομάδων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Μπράιτον - ΑΕΚ 2-3: Τρέλα και παράνοια στην Αγγλία, της Ένωσης οι αετοί κατασπάραξαν τους γλάρους

"Νομίζω ότι είδαμε τη διαφορά εμπειρίας σε αυτό το επίπεδο μεταξύ των δύο ομάδων. Είχαμε άγχος και προσπαθήσαμε κάποια πράγματα να τα κάνουμε γρήγορα.

Δεν αξίζαμε να νικήσουμε αλλά σίγουρα δεν αξίζαμε και να χάσουμε. Ήμασταν άτυχοι στα δύο πρώτα γκολ που δεχτήκαμε αν και δεν μου αρέσει να μιλάω για τύχη.

Ήταν δύο στημένες φάσεις, ήμασταν περισσότερο αφηρημένοι από ότι θα έπρεπε να ήμασταν", τόνισε αρχικά ο Ντε Τζέρμπι ενώ για τη φάση του γκολ του Πόνσε στο 84ο λεπτό που έκρινε το ματς, είπε:

"Στο τρίτο γκολ, δεν ήταν καν αντεπίθεση των αντιπάλων. Ο φουλ μπακ δεν διάβασε καλά τη φάση και πήγε προς τη μπάλα αντί να κολλήσει στον αντίπαλο, υπήρχε ένα μπλοκ, μία κόντρα και ένα ριμπάουντ.

Δεν ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση μέσα στη σεζόν αλλά ήμασταν και άτυχοι επίσης".

Για να καταλήξει ο Ιταλός προπονητής δείχνοντας με το δάχτυλο τους... εκπροσώπους του Τύπου: "Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε πονηροί και μας αναφέρετε ως πιθανούς νικητές του Europa League αλλά γελάω.

Δεν αρνούμαι, δεν απαντώ, απλά ακούω, όμως αυτή είναι η πρώτη μας εμφάνιση στο Europa League, όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για πολλούς από τους παίκτες.

Αυτό είναι το πρόβλημα, να συνηθίσουμε σε τρία ματς την εβδομάδα. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να περάσουμε από τη φάση των ομίλων. Ξέρουμε τα δυνατά σημεία μας, τις αδυναμίες και πού πρέπει να βελτιωθούμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα