Ολυμπιακός μεταγραφές: Έκλεισε και τον Ζουλιάν Μπιανκόνε

Λίγο πριν από το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός προχώρησε σε άλλη μία κίνηση ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής του. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον 23χρονο αμυντικό, Ζουλιάν Μπιανκόνε, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας.

Ο Ζουλιάν Μπιανκόνε γεννήθηκε στις 31 Μαρτίου 2000 και ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Μονακό, με την οποία έπαιξε μέχρι τη Ligue 1.

Ακολούθησαν δύο δανεισμοί στη Σερκλ Μπριζ, ενώ το καλοκαίρι του 2021 τον αγόρασε η Τρουά. Εκεί έμεινε για μια σεζόν πριν μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ατυχία τού χτύπησε βέβαια την πόρτα αφού δεν πρόλαβε να προσφέρει στον αγγλικό σύλλογο όσα προσδοκούσε. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε εκτός δράσης για σχεδόν ολόκληρη την περσινή σεζόν, αφού η τελευταία συμμετοχή του καταγράφηκε στις 18 Οκτωβρίου 2022. Ακολούθως προέκυψε ο σοβαρός τραυματισμός που τον έβαλε στα "πιτς".

Τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του τα έχει παίξει ως δεξί μπακ, ενώ μπορεί να προσφέρει επίσης κι ως κεντρικός αμυντικός. Υπό προϋποθέσεις έχει χρησιμοποιηθεί επίσης σε Τρουά, Σερκλ Μπριζ και Μονακό ως αριστερός μπακ, αν κι αυτό αφορά μικρό αριθμό αγώνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα