Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνεθ προχωράει σε αλλαγές και στοχεύει στην επιστροφή στις νίκες κόντρα στην Κηφισιά

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα. Την Κυριακή (24/9, 17:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης την Κηφισιά για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Πειραιώτες πριν από λίγες μέρες γνώρισαν την πρώτη ήττα της σεζόν στο ματς με την Φράιμπουργκ για τους ομίλους του Europa League. Ο Ολυμπιακός θέλει να ανακάμψει και να επανέλθει στις νίκες ενόψει και της συνέχειας, κάνοντας την αρχή απέναντι στην ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Το πρόγραμμα για τους ερυθρόλευκους θα συνεχίσει να είναι φορτωμένο μέχρι την διακοπή για τις εθνικές, καθώς ακολουθούν παιχνίδια με Άρη (27/9), ΠΑΣ Γιάννινα (1/10) και Μπάτσκα Τόπολα (5/10). Στόχος του Ολυμπιακού είναι το τέσσερα στα τέσσερα, ώστε να πάει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (22/10 - μετά τη διακοπή) με την καλύτερη συγκομιδή, όπως και να κάνει το πρώτο νικηφόρο βήμα στον ευρωπαϊκό του όμιλο.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει πως το επόμενο διάστημα τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και οι μέρες ξεκούρασης δεν υπάρχουν στο καλεντάρι. Όπως δήλωσε ο Ισπανός προπονητής, είναι πρόκληση η διαχείριση στο ρόστερ, ώστε η ομάδα του να ανταπεξέλθει σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα.

Ετοιμάζει πολλές αλλαγές κόντρα στην Κηφισιά

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το Σάββατο (23/9) την προετοιμασία τους, χωρίς να ανακοινώνεται αποστολή. Πάντως, απέναντι στην Κηφισιά ο Μαρτίνεθ είναι βέβαιο πως θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Ο Ισπανός θα αφήσει παίκτες με συνεχόμενα παιχνίδια εκτός και άλλοι με λιγότερα λεπτά συμμετοχής θα πάρουν τη φανέλα του βασικού.

Έτσι, ο Πασχαλάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τον Ντόη να παίρνει μία θέση στο κέντρο της άμυνας, πιθανατότατα δίπλα στον Φρέιρε, με τον Ρέτσο να ξεκουράζεται, ενώ υπάρχει και ο Τζάκσον Πορόσο. Ο Ορτέγκα αναμένεται να προφυλαχθεί, ενώ ανάσες είναι πιθανό να δοθούν και στον Ροντινέι. Έτσι Κίνι και Βρουσάι φαίνεται πως είναι τα φαβορί για τα αμυντικά άκρα.

Στον άξονα, απόντος του τραυματία Έσε, ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος διεκδικεί μία θέση στην ενδεκάδα, χωρίς βέβαια να αποκλείεται οι ερυθρόλευκοι να παραταχθούν με δίδυμο Ιμπόρα - Μαντί Καμαρά. Εκτεταμένο rotation αναμένεται και στην μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Σκάρπα πρόκειται να πάρει τη θέση "10", ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν βασικοί Σολμπάκεν και Ποντένσε, ώστε να πάρουν περισσότερα λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους και να ξεκουραστούν παίκτες με συνεχόμενα ματς, όπως ο Μασούρας και ο Φορτούνης. Τέλος, ο Γιόβετιτς ενδέχεται να ξεκινήσει από την αρχή στην αιχμή του... δόρατος αντί του Ελ Κααμπί.

Όλα βέβαια είναι ανοιχτά και μένει να φανεί λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, ποιος θα είναι ο τελικός αριθμός των αλλαγών, στις οποίες θα προχωρήσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα