Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Καρβαλιάλ για τον αντι-Φορτούνη ενόψει Ατρόμητου

Το βλέμμα του Κάρλος Καρβαλιάλ είναι στραμμένο πλέον στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αθηνών την Πέμπτη (21/12, 20:30 NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24) για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League

και θέλει η πειραϊκή ομάδα να κλείσει νικηφόρα το 2023.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί οι ερυθρόλευκοι να δώσουν συνέχεια στα καλά αποτελέσματα, προσδοκώντας στην τρίτη σερί νίκη του στον κόκκινο πάγκο.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει να διαχειριστεί, αφενός μεν τη φόρμα του Ατρόμητου που είναι αήττητος το τελευταίο δίμηνο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο έχοντας τέσσερις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες (τελευταία του ήττα ήταν από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στις 22 Οκτωβρίου) αφετέρου δε την απουσία του τιμωρημένου Φορτούνη.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός είναι κομβικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, είναι ο καλύτερος του παίκτης μέσα στη σεζόν (22 αγώνες, 8 γκολ, 12 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις), η πειραϊκή ομάδα εξαρτάται από την απόδοσή του, τις εμπνεύσεις και την παραγωγικότητά του και είναι το πρώτο ματς που ο Καρβαλιάλ δεν θα τον έχει στη διάθεσή του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Φορτούνης μέχρι τώρα δεν είχε αγωνιστεί επί θητείας Μαρτίνεθ, μόνο στα ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη εξαιτίας τραυματισμού (οι ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει 2-0) και κόντρα στην Κηφισιά (4-0) για λόγους ξεκούρασης.

Ο Καρβαλιάλ θα πάει στη λύση του Μπιέλ αντί του Φορτούνη στα πλάγια της επίθεσηςσε διάταξη 4-4-2 με το οποίο ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στους δύο αγώνες του εναντίον της Μπάτσκα Τόπολα και του Πανσερραϊκού είτε θα προχωρήσει σε αλλαγή σχηματισμού χρησιμοποιώντας τρεις κεντρικούς χαφ.

Θυμίζουμε ότι δεν θα είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Ελ Αραμπί, Σκάρπα, Πορόζο και Φρέιρε, καθώς και ο Καμαρά που έχει πάρει άδεια να μεταβεί στη Γουινέα. Αντίθετα, ο Ρέτσος επιστρέφει στην ενδεκάδα, καθώς εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακός, Καρβαλιάλ, -Φορτούνη, Ατρόμητου,olybiakos, karvalial, -fortouni, atromitou