Αποκλειστικό: Δεν έπεισε κανέναν το πέναλτι που έδωσε ο Βάτσιος στο Άρης – Λαμία – Η διαφωνία με τον παρατηρητή στα αποδυτήρια!

Με πέναλτι για χέρι άνοιξε το σκορ ο Άρης κόντρα στη Λαμία. Παράβαση που δεν έπεισε ούτε την ΚΕΔ, ούτε τον παρατηρητή.

Με καθυστέρηση καταλόγισε το πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, ο Βάτσιος με το οποίο άνοιξε και το σκορ στο ματς με την Λαμία. Ο ρέφερι από την Δυτική

Αττική εφάρμοσε πλεονέκτημα αν και ο κανονισμός δεν το επιτρέπει στην περίπτωση πέναλτι. Εκτός αν είναι δεδομένο οτι η ομάδα που το κερδίζει θα κάνει γκολ! Τέτοια συνθήκη δεν υπήρχε στο Χαριλάου, αφού ο καλύτερος παίκτης του και ενδεχομένως ο καλύτερος φορ του πρωταθλήματος, Λορέν Μορόν και σε πλάγια θέση ήταν και τρεις παίκτες της Λαμίας υπήρχαν στο «κάδρο».

Ο Βάτσιος καταλογίζει πέναλτι για χέρι το οποίο συζητήθηκε αρκετά και στα αποδυτήρια των διαιτητών με τον παρατηρητή, αλλά και την ΚΕΔ απασχόλησε αρκετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, o παρατηρητής Στυλιαράς ανέφερε οτι δεν τον πείθει η παράβαση που καταλογίστηκε με τον ρέφερι να διαφωνεί αναφέροντας οτι «είναι πέναλτι, το χέρι δεν είναι σε φυσική θέση. Αφού συμφώνησε και ο VAR με την αποφαση».

Για τον παρατηρητή δεν υπάρχει πέναλτι, όπως δεν υπάρχει πεναλτι και για τον Φρόιντφελντ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Σουηδός αρχιδιαιτητής που ήταν στο VAR την Τρίτη για τα δύο ματς, θεωρεί οτι το χέρι είναι σε λογική θέση βάσει της κίνησης του σώματος του αμυνόμενου, η μπάλα περνάει βρίσκει και στο πόδι του, ο αμυνόμενος δεν βλέπει τη μπάλα, δεν έχει πρόθεση να την παίξει με το χέρι και αυτή βρίσκει στο χέρι του όταν ο ποδοσφαιριστής έχει μπει στην διαδικασία να το χρησιμοποιήσει ως χέρι στήριξης.

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκλειστικό, Βάτσιος, Άρης – Λαμία –,apokleistiko, vatsios, aris – lamia –