Ολυμπιακός, το Depth Chart στην Stoiximan Basket League μετά την ενσωμάτωση του Πετρούσεβ: Η 7αδα των ξένων και το ροτέισον

Ο Ολυμπιακός δήλωσε τον Φιλίπ Πετρούσεβ στην Stoiximan Basket League, με τον Σέρβο φόργουορντ/σέντερ να παίρνει την θέση του Λουκ Σίκμα στο ρόστερ των "ερυθρόλευκων" για τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις τους και να αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (24/12, 15:00) στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο διεθνής ψηλός αποτελεί την δεύτερη προσθήκη του Ολυμπιακού

στο ελληνικό ρόστερ του μετά τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος έλαβε το ελληνικό διαβατήριο και δηλώθηκε και αυτός χθες (21/12) από την ομάδα του Πειραιά.

Με την κίνηση αυτή ο Ολυμπιακός προχώρησε στην 2η αλλαγή ξένου για φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού λίγες ημέρες μετά την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου είχε αντικαταστήσει τον (τότε τραυματία) Σακίλ ΜακΚίσικ με τον Ίγκνας Μπραζντέικις. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ακόμα το δικαίωμα να προχωρήσουν μέχρι και σε 3 αλλαγές ακόμα στον δεύτερο γύρο.

Μετά από την απόφαση να δηλωθεί ο Πετρούσεβ, η 7αδα των ξένων των "ερυθρόλευκων" στην Stoiximan Basket League (σε κάθε ματς έχουν δικαίωμα 6 εξ αυτών) είναι η εξής: Αϊζάια Κάναν, Νάιτζελ-Γουίλιαμς-Γκος, Ίγκνας Μπραζντέικις, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μουσταφά Φαλ, Νίκολα Μιλουτίνοβ. Κοινώς, προς το παρόν, αυτοί που παραμένουν εκτός ελληνικού ρόστερ είναι οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Το Depth Chart του Ολυμπιακού πλέον στην Stoiximan Basket League (μαζί με τους νεαρούς Αμπόσι, Ροζακέα, Σπαρτάλη) είναι το εξής:
PG: Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης
SG: Αϊζάια Κάναν, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Τζορτζ Πάπας
SF: Κώστας Παπανικολάου, Ίγκνας Μπραζντέικις, Βενιαμίν Αμπόσι
PF: Άλεκ Πίτερς, Φίλιπ Πετρούσεβ, Γιώργος Τανούλης, Αναστάσιος Ροζακέας
C: Νίκολα Μιλουτίνοβ, Μουσταφά Φαλ, Στέφανος Σπαρτάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα