Παναθηναϊκός: Επέστρεψε σε φουλ πρόγραμμα ο Τσέριν και παίζει με τον Άρη

Η επιστροφή του Άνταμ Τσέριν σε φουλ προπονητικό πρόγραμμα, ήταν η πιο σημαντική "είδηση" της σημερινής (26/2), πρωινής προπόνησης των παικτών του Παναθηναϊκού στο "Γ. Καλαφάτης". Ο διεθνής Σλοβένος μέσος ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν τις τελευταίες δυόμισι εβδομάδες, προπονήθηκε σε φουλ ένταση και θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τετάρτης (28/2) με τον Άρη στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 25η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Σε ένα ματς που επανέρχεται κι ο Μπερνάρ Ντουάρτε, καθώς εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής. Στον αντίποδα, ο Χουάνκαρ ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα και οι Γεντβάι, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τζούριτσιτς έκαναν θεραπεία. Το δικό τους πρόγραμμα έκαναν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ το πρωί της Δευτέρας (26/2). Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού κόντρα στην Κηφισιά, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού κι ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Βέβαια οι διαδοχικές γκέλες έφεραν και το βαρύ πρόστιμο του Γιάννη Αλαφούζου, που αναγκάζει τους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν το κλίμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα