ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Εκόνγκ, "πρωτόκολλο" για Μπάμπα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ομάδας του στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Ουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ εκφράζοντας την ευχή να μην είναι τόσο σοβαρός όσο αρχικά έχει εκτιμηθεί.

"Δεν μπορώ να πω κάτι για τον Εκόνγκ. Έχω μικρές ελπίδες να έχει κάτι πιο ελαφρύ, θα δούμε την Τρίτη" είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, προαναγγέλλοντας ότι ο Νιγηριανός στόπερ θα περάσει από εξετάσεις

για να διαπιστωθεί με ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει .

Η αρχική εκτίμηση μιλά για μια μεγάλη θλάση 3ου βαθμού, που αν επιβεβαιωθεί θα τον στείλει πιθανότατα στο χειρουργείο και θα τον κρατήσει εκτός, τουλάχιστον μέχρι τέλους της φετινής σεζόν.

Σε νέες εξετάσεις θα υποβληθεί και ο Ράχμαν Μπάμπα. Ο τραυματισμός του Γκανέζου, στον ημιτελικό με τον Παναθηναικό ήταν σοβαρός σε σημείο να διανυκτερεύσει στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε.

Στην περίπτωση του Μπάμπα θα πρέπει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο, που λογικά θα τον κρατήσει εκτός και από τα δυο τελευταία παιχνίια της κανονικής περιόδου.

Ο παίκτης θα ξεκινήσει και πάλι προπονήσεις και στη συνέχεια θα πρέπει να κάνει και άλλες εξετάσεις για να φανεί η κατάσταση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Εξετάσεις, Εκόνγκ, Μπάμπα,paok, exetaseis, ekongk, baba