ΠΑΟΚ: Ακυρώνονται οι εκδρομές για Μπρατισλάβα

Το γεγονός ότι το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης (25/11, 19:45, COSMOTE SPORT 2HD, LIVE SPORT24) με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα θα διεξαχθεί στην ουσία χωρίς κόσμο, μετά την απόφαση της σλοβακικής κυβέρνησης να επιτρέψει την παρουσία μόνο 200 φιλάθλων αλλάζει εντελώς τα δεδομένα και για τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά οι εκτιμήσεις έλεγαν ότι

ο Δικέφαλος θα έπαιρνε 1200 εισιτήρια για να ικανοποιήσει τη μεγάλη ζήτηση που υπήρχε για τους φιλάθλους του που ήθελαν να κάνουν το ταξίδι στην Σλοβακία και να βρεθούν κοντά στην ομάδα τους.

Όταν όμως άρχισαν να αυξάνονται τα κρούσματα του κορονοϊού και να "κοκκινίζει" η Μπρατισλάβα, φάνηκε πως τα εισιτήρια που ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να διαθέσει στους οπαδούς του δεν θα ξεπερνούσαν τα 500. Και αυτό διότι οι πληροφορίες που έφταναν από την Σλοβακία έλεγαν πως το παιχνίδι θα γίνει με μειωμένη κατά 50% την χωρητικότητα του γηπέδου.

Μάλιστα αυτός ο αριθμός εισιτήριων ήταν μικρός για να καλύψει τις ανάγκες που υπήρχαν. Για αυτό και οι άνθρωποι του Δικεφάλου είχαν προειδοποιήσει τους φιλάθλους της ομάδας να μην κλείνουν ξενοδοχεία και αεροπορικά εισιτήρια πριν ξεκαθαρίσει οριστικά και επίσημα πόσα εισιτήρια θα είχε στη διάθεση του ο ΠΑΟΚ.

Τελικά μετά τις σημερινές ανακοινώσεις στην Σλοβακία δεν υπάρχει δυνατότητα να βρεθούν φίλαθλοι στο γήπεδο και έτσι όποιες εκδρομές είχαν προγραμματιστεί για τον αγώνα στην Μπρατισλάβα, θα πρέπει να ματαιωθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα