Παναθηναϊκός: Δεν προκύπτει πως είναι προχωρημένη η ανανέωση του Κώτσιρα – Σειρήνες από Τουρκία

Το θέμα του Γιάννη Κωτσίρα είναι ακόμα στον «αέρα». Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει συζήτηση μαζί του για να ανανεώσουν το συμβόλαιό του, όπως βγήκε προς τα έξω. Ασχέτως αν ο ίδιος ο Κώτσιρας βγάζει μάτια με την απόδοσή του.

Να με συμπαθάτε, αλλά δεν μου προκύπτει ότι το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Γιάννη Κώτσιρα με τον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος δεξιός μπακ μπορεί να παίζει επί ημερών Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του «τριφυλλιού», ωστόσο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

και ακόμα όχι μόνο δεν απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αλλά δεν έχει γίνει και η παραμικρή κουβέντα ανάμεσα σε ποδοσφαιριστή και διοίκηση.

Δεν αποκλείεται η συνάντηση να γίνει άμεσα, ίσως και πριν ολοκληρωθεί η regular season της Super League, πριν την επόμενη Κυριακή δηλαδή, που πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας. Δεν αποκλείεται επίσης, οι δύο πλευρές αφού καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, να συμφωνήσουν σε λίγα λεπτά.

Τα δεδομένα για Κώτσιρα και το τουρκικό ενδιαφέρον…

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα όμως, όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Κώτσιρα, του πιο value for money ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού φέτος. Προφανώς και για να πέσουν υπογραφές πρέπει να τα βρουν τόσο στο οικονομικό, όσο και στην διάρκεια του συμβολαίου.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η αύξηση των αποδοχών, αλλά και με τον Μπρινιόλι ανέβηκε στα λεφτά ο Παναθηναϊκός, αλλά όταν αποδέχθηκε τους όρους του Ιταλού, ήταν αργά.

Μπορεί ο Κώτσιρας να μην έχει υπογράψει αλλού, όπως προκύπτει για τον Μπρινιόλι, ωστόσο δεν υπάρχει μόνο το «τριφύλλι». Οι Τούρκοι δεν βλέπουν Παναθηναϊκό μόνο λόγω του συμπατριώτη τους, Φατίχ Τερίμ. Ενδιαφέρον από την γείτονα υπάρχει και για τον Έλληνα αμυντικό. Και όχι στο φλου. Συγκεκριμένα πράγματα.

Εxpression of interest από την Καραγκιουμριούκ του Δημήτρη Κουρμπέλη! Η οποία εύκολα μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του Κώτσιρα, αν αποφασίσει να προχωρήσει επίσημα!

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Νίκος Μαρκάτος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός, Κώτσιρα – Σειρήνες, Τουρκία,panathinaikos, kotsira – seirines, tourkia