ΠΑΟΚ: Ο λογαριασμός του Conference League στο Instagram έπαθε πλάκα με την ανατροπή επί της Αμπερντίν

Η επική ανατροπή του ΠΑΟΚ στην Σκωτία και το παιχνίδι με την Αμπερντίν δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στα social media του Conference League.

Τι επιστροφή, γράφει το σχόλιο και παρουσιάζει τη διακύμανση του σκορ και πως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου γύρισε από το εις βάρος της 2-0, ισοφαρίζοντας μέσα σε 9 λεπτά και παίρνοντας τελικά τη νίκη με το πέναλτι του Σβαμπ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο

ΠΑΟΚ πέτυχε την 6η συνεχόμενη ευρωπαϊκή του νίκη του, έχει το απόλυτο και στη φάση των ομίλων – ΠΑΟΚ, Φενέρ και Βικτόρια Πλζεν είναι οι ομάδες που έχουν κάνει το 3χ3- και στην ουσία έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.

Αν θα περάσει ως πρώτος απευθείας στους 16 της διοργάνωσης ή αν θα χρειαστεί να παίξει και ενδιάμεσο γύρο με ομάδα από του Europa θα κριθεί λογικά στην Γερμανία και στον αγώνα με την Άιντραχτ.

Επικεντρώνεται στην ΑΕΚ

Βέβαια για τον Ραζβάν Λουτσέσκου όλα αυτά μοιάζουν πολύ μακρινά και αυτό που προέχει είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ τη Δευτέρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο ΠΑΟΚ διανυκτέρευσε στο Αμπερντίν, όπου θα κάνει και την αποφόρτιση του και θα επιστρέψει αργά το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. Προβλήματα τραυματισμών δεν προέκυψαν, τουλάχιστον για την ώρα και ο προπονητής του Δικεφάλου θα έχει στη διάθεση του εκτός από τους παίκτες που είχε στην αποστολή στη Σκωτία και τον Σουαλιό Μεϊτέ (που ήταν τιμωρημένος) αλλά και τους εκτός λίστας Σάστρε και Νάσμπεργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Conference League, Instagram, Αμπερντίν,paok, Conference League, Instagram, aberntin