Πινέδα: "Ξέρω πόσο πολύ θέλει ο Αλμέιδα να κερδίσει τίτλους και το μεταφέρει στους παίκτες"

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 2-1 από τον Ολυμπιακό, όμως πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet. Ο Ορμπελίν Πινέδα στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV αναφέρθηκε στον Ματίας Αλμέιδα και στη δίψα του για τίτλους.

Οι δηλώσεις του Πινέδα:

Για το παιχνίδι και την

πρόκριση: "Η αλήθεια είναι ότι είχαμε στο μυαλό μας αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Προσπαθούσαμε να ακολουθήσουμε το σχέδιο του προπονητή. Σε διπλά παιχνίδι περνάει όποιος βάλει τα περισσότερα γκολ και εμείς βάλαμε τα περισσότερα. Το σημερινό παιχνίδι είναι παρελθόν, να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το επόμενο".

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: "Αυτό που σκεφτόμασταν και λέγαμε είναι ότι ο καθένας μας μπορούσε να δώσει περισσότερα για να βοηθήσουμε την ομάδα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα ήταν δύσκολος. Αυτό που προσπαθούσαμε ήταν να μπούμε δυνατά, το καταφέραμε ειδικά στο δεύτερο μέρος. Ήμασταν χαρούμενοι για την προσπάθεια που κάναμε και ο προπονητής το ίδιο".

Για το αν ανοίγει η όρεξη μετά την πρόκριση στον τελικό: "Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα, είμαι ένας άνθρωπος θετικός, διασκεδάζω με αυτό που κάνω. Ξέρει τι σκέφτεται αυτός ο προπονητής, ξέρω πόσο πολύ θέλει να κερδίσει τίτλους. Καταφέρνει να το μεταφέρει στους παίκτες και σε μένα προσωπικά. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, είμαστε στον τελικό, δεν έχουμε καταφέρει κάτι μέχρι στιγμής".

Keywords
Τυχαία Θέματα