Προγνωστικά EuroLeague: Με το "πρέπει" της Παρτίζαν στο 2.05

Συνολικά τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague. Στο Βελιγράδι, η Παρτίζαν υποδέχεται τη Ζάλγκιρις, σε ένα παιχνίδι must win για τους Σέρβους, οι οποίοι με ρεκόρ 11-11 βρίσκονται αυτή τη στιγμή εκτός δεκάδας στην κατάταξη της λίγκας.

Η Παρτίζαν την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ευθέως ανταγωνιστική για τρία δεκάλεπτα στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον φορμαρισμένο

Παναθηναϊκό AKTOR, ωστόσο στο τέταρτο έχασε με επί μέρους σκορ 26-13 και μοιραία ηττήθηκε 84-71.

Αυτή ήταν η τρίτη ήττα για την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της στη EuroLeague. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, η Παρτίζαν απόψε είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες, για να μη χάσει κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να μπει στα playoffs, έστω μέσω της διαδικασίας play-in.

Το θετικό για τον κόουτς Ομπράντοβιτς είναι ότι απόψε υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Κέβιν Πάντερ και του Αλέκσα Αβράμοβιτς. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώτος έλειψε από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, λόγω πυρετού, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε για πρώτη φορά μετά τις 7 Δεκεμβρίου στη δράση, στο πρόσφατο ματς με τη Μέγκα Μπάσκετ για την ABA League, όπου η Παρτίζαν κέρδισε την Τρίτη άνετα με 112-80. Στο ίδιο παιχνίδι έπαιξε και ο Πάντερ, με τον Ομπράντοβιτς πάντως να χρησιμοποιεί μόλις 14 λεπά τον πρώτο του σκόρερ.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά EuroLeague

Στον αντίποδα, η Ζάλγκιρις προέρχεται από την πιο εντυπωσιακή της εμφάνιση φέτος στη EuroLeague, καθώς συνέτριψε με 98-75 τη Φενέρμπαχτσε. Είναι χαρακτηριστικό πως αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της Φενέρ σε 16 επίσημα παιχνίδια με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της.

Είναι εμφανές, ότι η Ζάλγκιρις έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοσή της, μετά την πρόσληψη του Αντρέα Τρινκέρι. Με τον Ιταλό στο τιμόνι τους, οι Λιθουανοί έχουν θετικό ρεκόρ (3-2) στη διοργάνωση, αλλά οι πιθανότητές τους να προλάβουν έστω το play-in δεν κρίνονται ρεαλιστικές, ευρισκόμενοι τρεις νίκες μακριά από την πρώτη δεκάδα.

Προγνωστικά EuroLeague: Με το μομέντουμ της Εφές

Σε κάθε περίπτωση, η Παρτίζαν είναι σύνολο με σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες και φιλοδοξίες συγκριτικά με τη Ζάλγκιρις και δικαιολογημένα προσφέρεται σε τιμές καθαρού φαβορί. Η νίκη των Σέρβων με ένα βατό χάντικαπ στους 2,5 πόντους σε συνδυασμό με τους +10 πόντους του Πάντερ και τους +8 πόντους του Μπρούνο Καμπόκλο μας επιστρέφουν απόδοση 2.05.

Ο Πάντερ έχει σκοράρει τουλάχιστον 10 πόντους στις εννιά από τις τελευταίες 11 συμμετοχές του στη EuroLeague. Από την άλλη, ο Καμπόκλο διανύει περίοδο φόρμας κι έχει πέσει κάτω από τους οκτώ πόντους μόνο μία φορά στα τελευταία 13 ματς EuroLeague.

Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Παρτίζαν - Ζάλγκιρις: 1 -2,5 & Πάντερ 10+ πόντοι & Καμπόκλο 10+ πόντοι (απόδοση 2.05)
Keywords
Τυχαία Θέματα