Προγνωστικά Αγγλία: Συνεχίζει το... βιολί της η Τότεναμ του Ποστέκογλου

Με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Φούλαμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) ολοκληρώνεται η ένατη αγωνιστική της Premier League. Η Τότεναμ αν καταφέρει να κερδίσει θα ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, προσπερνώντας τις

Μάντσεστερ Σίτι, Αρσεναλ και Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει κάνει αν μη τι άλλο εντυπωσιακό μπάσιμο στη σεζόν με ρεκόρ 6-2-0. Πριν τη διακοπή κέρδισε με 1-0 (52’) στο Λούτον, παρά το γεγονός ότι έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. Τα "σπιρούνια" πραγματοποιούν το καλύτερο ξεκίνημά τους από τη 1960/61, όταν είχαν κάνει 11 σερί νίκες και στο τέλος κατέκτησαν τον τίτλο!

Στον αντίποδα, η Φούλαμ δείχνει και φέτος ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την παραμονή της. Δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι, που έφτασε σε σημείο να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο είναι φανερό πως δεν βράζει στο ίδιο καζάνι με τις ομάδες που θα κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Πριν το παράθυρο των εθνικών ήταν σοβαρή και αποτελεσματική κόντρα στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την οποία κέρδισε με 3-1.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το αρνητικό για τη Φούλαμ είναι ότι μετράει 10 σερί λονδρέζικα ντέρμπι χωρίς νίκη και ότι στα τελευταία 21 εκτός έδρας ματς στο Λονδίνο έχει βγάλει μόλις ένα διπλό, απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, στην περσινή Boxing Day. Επίσης, ο Μάρκο Σίλβα δεν έχει κερδίσει ποτέ την Τότεναμ σε επτά παιχνίδια Premier League (0-3-4).

Από την άλλη, η Τότεναμ μετράει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα στη Φούλαμ. Στο 1.95 ανεβαίνει ο χαμηλός άσος με Over 2,5. Μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση και η Φούλαμ, καθώς δεν είναι ομάδα που παίζει μόνο πίσω από την μπάλα. Η Τότεναμ εξάλλου, μετρούσε τέσσερα διαδοχικά Over 2,5 πριν το 1-0 στο Λούτον και επτά σερί ματς, όπου σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Τότεναμ – Φούλαμ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά Αγγλία, Συνεχίζει, Τότεναμ, Ποστέκογλου,prognostika anglia, synechizei, totenam, postekoglou