Προγνωστικά στοιχήματος: 20 κούπες Champions League... παρελαύνουν στην Αρένα του Μονάχου

Αποδεικνύεται διαρκώς, σε βαθμό που να θεωρείται ο κανόνας. Η φανέλα παίζει τεράστιο ρόλο στο Champions League, η φόρμα, η ποιότητα των ρόστερ, λυγίζουν μπροστά στο βάρος ονομάτων όπως Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης. Το ζήσαμε ξανά στους προημιτελικούς, οι Βαυαροί που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί εντός συνόρων και έχασαν πανηγυρικά το πρωτάθλημα από τη Λεβερκούζεν, προέταξαν τα 6 τρόπαια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πέταξαν εκτός συνέχειας την καλύτερη Άρσεναλ των τελευταίων ετών.

Η βασίλισσα άντεξε στο σφυροκόπημα της τρομερής Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα, έπαιξε την πρόκριση στα πέναλτι κι εκεί μίλησαν, εκτός από την τύχη, οι… 14 κούπες που έχουν κατακτήσει οι μερένγκες.

Αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλο ματς είναι το Μπάγερν – Ρεάλ στον σημερινό πρώτο ημιτελικό, 20 τρόπαια έχουν κατακτήσει οι δύο αυτοί τεράστιοι σύλλογοι, όλη η Ευρώπη περιμένει τη σέντρα. H Ρεάλ είναι καλά, τρέχει αήττητο 18 αγώνων, έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει τον τίτλο στην Ισπανία και ρίχνει όλο το βάρος στο Champions League. H Μπάγερν βρίσκει πάντα έναν τρόπο να δημιουργεί η ίδια προβλήματα στον εαυτό της, ο Τούχελ συνεχίζει να δέχεται κριτική από τον Ούλι Χένες, αλλά οι παίκτες έχουν τον τρόπο να κλείνουν τα αυτιά στους στην… γκρίνια και να τα δίνουν όλα στην κορυφαία ποδοσφαιρική σκηνή.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αυτά τα ματς δεν ξέρεις ποτέ πως θα εξελιχθούν, υπάρχει τεράστια ποιότητα, παίκτες με ασύλληπτες παραστάσεις σε συλλογικό, αλλά και εθνικό επίπεδο. Θεωρώ πως θα δούμε προσεκτική προσέγγιση και από τους δύο προπονητές, πολύ δύσκολα θα κριθεί η πρόκριση στο πρώτο ματς, οι διαφορές θα λυθούν στον Μπερναμπέου. Βλέπω την ισοπαλία να φτάνει το 3.80 και φυσικά δεν μπορώ να αντισταθώ…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Χ (απόδοση 3.80), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά, Champions League, Αρένα, Μονάχου,prognostika, Champions League, arena, monachou