Προγνωστικά Στοιχήματος: Μετράει δυνάμεις ο Ολυμπιακός στο Ibrox, επιλογή στο 2.15

Μόλις 15 ημέρες απέμειναν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στη Βρετανία, όπου θα δώσουν δύο πολύ δυνατά φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Απόψε με τη Ρέιντζερς (26/7, 21:45, Cosmote Sport 1HD) και το Σάββατο με τη Νόριτς.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ολοκλήρωσε

τον κύκλο των φιλικών αγώνων επί αυστριακού εδάφους με απολογισμό 1-2-0. Στο τελευταίο χρονικά, ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σαμπάχ, σε ένα παιχνίδι που χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά ο Ιμπόρα και ο Κίνι.

Τώρα έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή και ο τρίτος νεοφερμένος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Νικολάς Φρέιρε και μένει να φανεί αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής απόψε ή στο επόμενο τεστ με τη Νόριτς.

Στον αντίποδα, η Ρέιντζερς προετοιμάζεται για την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ στη Σκωτία, όπου κάνει πρεμιέρα στις 5 Αυγούστου, με το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Κιλμάρνοκ. Μετά τον Ολυμπιακό έχει και την πρόβα τζενεράλε με τη Χοφενχάιμ.

Η ομάδα του Μάικλ Μπιλ στην τελευταία της φιλική αναμέτρηση κέρδισε με 2-1 το Αμβούργο χάρη σε γκολ των Ταβερνίερ και Σακαλά. Υπενθυμίζεται, ότι η Ρέιντζερς τερμάτισε δεύτερη πέρυσι στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα, με 92 βαθμούς, ωστόσο δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να αγχώσει τη Σέλτικ.

Σε ό,τι αφορά στην Ευρώπη, η Ρέιντζερς θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League με τον νικητή από το ζευγάρι Σερβέτ – Γκενκ, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο Ibrox στις 9 Αυγούστου. Ως γνωστόν, από το ίδιο ζευγάρι θα προκύψει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού, καθώς ο χαμένος θα... υποβιβαστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Ρέιντζερς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 29η θέση του UEFA Ranking, ενώ ο Ολυμπιακός στην 48η. Την περσινή σεζόν συμμετείχε στους ομίλους του Champions League, περνώντας στα προκριματικά την Ουνιόν Σεντ-Ζιλουά και την Αϊντχόφεν, ενώ πρόπερσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Europa League, αλλά ηττήθηκε στα πέναλτι από την Αϊντραχτ.

Μεταγραφικά, οι Σκωτσέζοι έχουν δαπανήσει 8,5 εκατομμύρια ευρώ για τους φορ Ντέσερς (Κρεμονέζε) και Λάμερς (Αταλάντα), που ήρθαν για να αντικαταστήσουν τους Τσόλακ και Μορέλος. Μεγάλη απώλεια θεωρείται ο μεσοεπιθετικός Κεντ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε. Ωστόσο, η δευτεραθλήτρια της Σκωτίας έχει ήδη αποκτήσει τον αξιόλογο μεσοεπιθετικό Κίραν Ντόουελ από τη Νόριτς, ενώ επέστρεψε από την ΚΠΡ και ο πολύπειρος στόπερ Λέον Μπάλογκαν.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Είναι προφανές, πως το αποψινό φιλικό είναι μακράν το πιο δυνατό που έχει δώσει μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός. Η Ρέιντζερς βρίσκεται σε καλό επίπεδο ετοιμότητας και οι ερυθρόλευκοι θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους σε μία ιδιαίτερα δύσκολη έδρα (έχει ανακοινωθεί sold) και απέναντι σε μία βρετανική ομάδα, που έχει μάθει να παίζει σε πολύ υψηλά επίπεδα έντασης.

Με δεδομένο ότι από τον Ολυμπιακό λείπουν ακόμη ορισμένα κομβικά κομμάτια για να ολοκληρωθεί το παζλ στο ρόστερ του, είναι φυσιολογικό να δίνεται φαβορί απόψε η έδρα στο 2.10-2.15. Μέχρι στιγμής οι ερυθρόλευκοι έχουν σκοράρει και έχουν δεχθεί γκολ σε όλα τα φιλικά τους. Από την πλευρά της η Ρέιντζερς σε τρία φιλικά έχει σκοράρει πέντε γκολ. Στο 2.15 το συνδυαστικό Goal/Goal & Over 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρέιντζερς – Ολυμπιακός: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.15), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα