Αυτή είναι η φοβερή ενδεκάδα 10ετίας της Ρεάλ με τον Εμπαπέ στην κορυφή

15:56 26/7/2023 - Πηγή: Contra

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μπροστά της μεγάλη ευκαιρία να κλείσει επιτέλους τον Κιλιάν Εμπαπέ και να μπει τέλος στο σίριαλ με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Γάλλου. Πολλοί λένε πως ο αρχηγός των Μπλε έχει ήδη συμφωνήσει με τους Μαδριλένους για να μετακομίσει στην ισπανική πρωτεύουσα του χρόνου το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μορφή της ενδεκάδας της Ρεάλ εάν τελικά ο

Εμπαπέ γίνει ο διάδοχος του Καρίμ Μπενζεμά. Ο κορυφαίος σύλλογος του Champions League έχει δουλέψει μεθοδικά τις αποκτήσεις ποδοσφαιριστών κι έχει καταφέρει να έχει ένα νεανικό σχήμα.

Στην ενδεκάδα που θα δείτε παρακάτω οκτώ από τους έντεκα είναι κάτω των 26 ετών, ενώ δεν έχουν συμπεριληφθεί εντός αυτής οι Τσουαμενί, Μπραχίμ Ντίαζ και Αρντά Γκιουλέρ. Πάμε να τη δούμε αποτυπομένη σε διάταξη 4-3-3 με τον Κουρτουά κάτω από τα γκολπόστ.

Αριστερό μπακ ο Φραν Γκαρθία, δεξί μπακ ο Καρβαχάλ και στο κέντρο της άμυνας οι Αλάμπα - Μιλιτάο. Αμυντικό χαφ ο Καμαβινγκά και δίδυμο μπροστά από τον ταλαντούχο Γάλλο οι Μπέλιγχαμ - Βαλβέρδε. Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην επίθεση και στα φτερά τον πλαισιώνουν οι Βίνι και Ροντρίγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα