Ρεάλ: Τα υποψήφια ονόματα για την κάλυψη του κενού του Αλάμπα

Την Κυριακή (17/12) η Ρεάλ ισοπέδωσε με 4-1 τη Βιγιαρεάλ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όμως έχασε τον Νταβίντ Αλάμπα, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού. Ο Αυστριακός, ο οποίος πέρασε την πόρτα χειρουργείου, θα χάσει ολόκληρη τη σεζόν.

Όπως αναφέρει το Athletic, η Ρεάλ εκφράζει δημόσια πως δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή για την αντικατάσταση του Αλάμπα, ωστόσο η αλήθεια είναι διαφορετική, καθώς οι μερένγκες τσεκάρουν την αγορά για υποψήφιους στόχους. Τα ισπανικά ΜΜΕ έχουν

παρουσιάσει κάποια ονόματα.

Ένα από αυτά είναι το όνομα-έκπληξη του Πέπε. Ο 40χρονος αμυντικός έχει περάσει 10 χρόνια στη Μαδρίτη, ενώ τώρα αγωνίζεται στην Πόρτο. Ο Βαράν επίσης έχει αναφερθεί στα ισπανικά ΜΜΕ, όμως δεν υπάρχει κάποια επαφή των μερένγκες με τη Γιουνάιτεντ.

Ο Εμερίκ Λαπόρτ επίσης έχει εμφανιστεί ως υποψήφιος στόχος, αλλά η Αλ Νασρ δεν φαίνεται διατεθειμένη να πουλήσει. Υπάρχουν και άλλες επιλογές με μεγαλύτερο... μέλλον, όπως ο 18χρονος Λενί Γιορό της Λιλ, ο 22χρονος Γκονσάλο Ινάσιο της Σπόρτινγκ και 20χρονος Αντόνιο Σίλβα της Μπενφίκα.

Πάντως, εάν η Ρεάλ τελικά προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή, δεν αναμένεται να δώσει πολλά χρήματα, καθώς τα έξοδά της εκτινάχθηκαν το περασμένο καλοκαίρι με την απόκτηση του Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρεάλ, Αλάμπα,real, alaba