Ξεκίνησε προπονήσεις στους Λέικερς ο Ντέιβις, αργεί η επιστροφή του

Περίπου 6 εβδομάδες ύστερα από το τελευταίο του ματς με τους Λέικερς, ο Άντονι Ντέιβις ξεκίνησε και πάλι προπονήσεις, με την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση να αργεί ακόμα, όπως αναφέρει το ESPN.

Ο σταρ των Λείκερς, είχε τραυματιστεί στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού, στο ματς κόντρα στους Νάγκετς στις 14 Φεβρουαρίου και ενώ οι αρχικές εκτιμήσεις

των γιατρών έκαναν λόγο για απουσία 2-3 εβδομάδων, τα δεδομένα άλλαξαν με τον Ντέιβις να παραμένει εκτός δράσεις εδώ και περίπου 6 εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον γιατρό των Λέικερς και την ανακοίνωση της ομάδας, ο Ντέιβις μπορεί να επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις ακολουθώντας φυσικά ειδικό πρόγραμμα.

Σε δηλώσεις του ωστόσο, ο προπονητής των Λέικερς, Φρανκ Βόγκελ, ανέφερε πως η επιστροφή του Ντείβις στα γήπεδα είναι ακόμα αρκετά μακριά. "Η κατάσταση του εξετάζεται καθημερινά. Δουλέυει, κάνει όλες τις απαραίτητες θεραπείες και οι γιατροί τον αξιολογούν διαρκώς. Είμαστε στα μέσα της διαδρομής. Η επιστροφή του όμως είναι ακόμα μακριά και δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι ή να πούμε κάτι με σιγουριά αυτή τη στιγμή".

Photo credits: ⓒ 2020 Ringo H.W. Chiu/ Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα