Aνεπανάληπτη φιέστα!

Ο Ολυμπιακός γιόρτασε το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας του με μία μεγαλοπρεπή φιέστα, η οποία κορυφώθηκε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο να σηκώνει στον ουρανό τον τιτλο του πρωταθλητή.
Το φετινό πρωτάθλημα είχε μία ιδιαιτερη γλύκα για τον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί να έχει καλομάθει τον κόσμο του στους τίτλους (15ος τα 17 τελευταία χρόνια, από το 1996 και μετά), ωστόσο αυτός του 2012-13 σήμανε το ιστορικό 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία

και το ράψιμο του τέταρτου αστεριού στην ερυθρόλευκη φανέλα.

Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του ιστορικού 40ου πρωταθλήματος ξεκίνησαν ουσιαστικά με το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μεταξύ του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου, καθώς στον αγωνιστικό χώρο του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρέθηκε η γυναικεία και η ανδρική ομάδα βόλεϊ των "ερυθρολεύκων". Οι γυναίκες πήραν το νταμπλ, ενώ οι άντρες το τρεμπλ (πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ). Φυσικά γνώρισαν την αποθέωση από τον κόσμο, έχοντας σταθεί στο κέντρο του γηπέδου με τις κούπες στα χέρια και κάνοντας τα περίφημα "όλε".

"Αυτό είναι σωστό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό", ήταν το κυρίαρχο σύνθημα που ακούστηκε από τους φίλους της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι είχαν σηκωθεί για να χειροκροτήσουν τις δύο ομάδες του Ερασιτέχνη.


Οι ποδοσφαιριστές πήραν τα μετάλλιά τους, ενώ οι πέντε αρχηγοί της ομάδας, Μοδέστο, Μανιάτης, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος βγήκαν τελευταίοι και πήραν τη θέση τους στο βάθρο.

Η κορύφωση της βραδιάς δεν άργησε να έρθει, με τον πρόεδρο της Superleague, Γιάννη Μώραλη, να δίνει το τρόπαιο του πρωταθλητή στον Βαγγέλη Μαρινάκη και εκείνος να το σηκώνει στον φαληρικό ουρανό μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Το καθιερωμένο "We are the champions" των Queen συνόδευε τους πανηγυρισμούς των παικτών, ενώ κατόπιν ο ουρανός κοκκίνησε από εκατοντάδες πυροτεχνήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα