Champions League:Μπάγερν-Άρσεναλ

Με «μαξιλαράκι ασφαλείας» το 3-1 του Λονδίνου, η Μπάγερν ετοιμάζεται να σφραγίσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League υποδεχόμενη το βράδυ στις 21.45-Novasports 1, την Άρσεναλ.
Η Μπάγερν με το 3-1 στο «Emirates» έχει τον πρώτο λόγο στην αποψινή αναμέτρηση. Χάνει το παιχνίδι ο Φρανκ Ριμπερί, που τραυματίστηκε στο ματς με την Φορτούνα Ντύσσελντορφ όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Ζερόμ Μπόατενγκ και Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, αλλά και ο λαβωμένος Χόλγκερ Μπαντστούμπερ.

Οι «κανονιέρηδες»
ταξίδεψαν ξεκούραστοι, ελλείψει υποχρεώσεων το Σαββατοκύριακο στην Αγγλία, στο Μόναχο με στόχο μία καλή εμφάνιση. Έχοντας χάσει κάθε ελπίδα διεκδίκησης τίτλου για μία ακόμη χρονιά, το ενδιαφέρον τους εστιάζεται στο κυνήγι των Τότεναμ και Τσέλσι για την τέταρτη θέση της Premier League. Ο Αρσέν Βενγκέρ πέρα από τη γκρίνια του κόσμου έχει να αντιμετωπίσει και τις απουσίες των Σανιά, Γουίλσιρ και Ποντόλσκι

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσέχος Πάβελ Κράλοβετς. Στο όριο των καρτών είναι για την Μπάγερν οι Ντάντε και Μαρτίνεθ, ενώ για την Άρσεναλ οι Κοσιελνί, Καθόρλα, Αρτέτα, Ποντόλσκι, Ράμσεϊ και Βερμάελεν.
Keywords
Τυχαία Θέματα