Eκλογές ανάδειξης Συμβουλίου Διοίκησης στο ΑΠΘ

Εκλογές για την ανάδειξη των εσωτερικών μελών του νέου Συμβουλίου Διοίκησης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προκήρυξε η διοίκησή του, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος 4076.

Οι εκλογές προγραμματίζονται για την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, με χώρο διεξαγωγής την Θεολογική Σχολή, κατά τις ώρες 9.00 - 17.00, ενώ η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των υποψηφιοτήτων είναι η Παρασκευή 19 Οκτωβρίου (μέχρι

τις 15:00). Η ίδια προθεσμία ισχύει και για τους ενδιαφερόμενους για την θέση των εξωτερικών μελών τού Συμβουλίου, ενώ οι φοιτητές θα πρέπει να εκλέξουν τον εκπρόσωπό τους στο Συμβούλιο του ΑΠΘ την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου (9:00 έως 17:00), σε αίθουσες του Νέου Κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής, οι οποίες θα ανακοινωθούν εντός των επόμενων ημερών. Και σε αυτή την περίπτωση οι υποψηφιότητες θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.

Με ανακοίνωσή του, το πρυτανικό συμβούλιο του ΑΠΘ επαναλαμβάνει την αντίθεση της πανεπιστημιακής κοινότητας στο Νόμο 4009/2011 όπως τροποποιήθηκε με το Νόμο 4076/2012, και υπενθυμίζει την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αντισυνταγματικότητα βασικών διατάξεων του νομοθετικού αυτού πλαισίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα