H «μάχη» του Λονδίνου

Καλή εμφάνιση και την επιδίωξη θετικού αποτελέσματος απέναντι στην Άρσεναλ θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός, ο οποίος φιλοξενείται για τρίτη φορά από τους Λονδρέζους στο «Έμιρεϊτς» (21:45, NET).

Οι Πειραιώτες μετρούν δέκα ήττες επί αγγλικού εδάφους και οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ ψάχνουν την ανατροπή της αρνητικής προϊστορίας.

Όσον αφορά την αρχική 11αδα των πρωταθλητών Ελλάδας,

κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει, όπως όλα δείχνουν, ο Κάρολ, ανατρέποντας την επιλογή του Ζαρντίμ για χρησιμοποίηση του Μέγερι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στην άμυνα θα παίξουν - από δεξιά προς αριστερά - οι Ντιακιτέ, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Στη θέση του «κόφτη» θα αγωνιστεί ο Σιόβας ή ο Μοντέστο, ενώ δίπλα του θα είναι ο Μανιάτης και ο Ιμπαγάσα.

Στο αριστερό άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Αμπντούν ή ο Μασάντο, δεξιά ο Φουστέρ και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Μήτρογλου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Γκρέκο, Ντιόγο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς και Λυκογιάννης. Στην Αθήνα έμειναν οι τραυματίες Τοροσίδη, Τζεμπούρ, Φέισα και Αβραάμ Παπαδόπουλος.
Από την άλλη μεριά οι «κανονιέρηδες» αναμένεται να παραταχθούν ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Βίτο Μανόνε, απόντος του τραυματία Σέζνι, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τζένκινσον, Κοσιελνί, Βερμάελεν και Γκιμπς. Ο Άαρον Ράμσεϊ θα κινηθεί στο χώρο του κέντρου με έναν εκ των Αρτέτα ή Κοκλέν.

Στην τριάδα πίσω από τον φορ, θα βρεθεί ο Σάντι Καθόρλα σε ρόλο οργανωτή, αριστερά ο Τσάμπερλεϊν (που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Γουόλκοτ) παίρνει φανέλα βασικού από τον Αρσέν Βενγκέρ και δεξιά ο Λούκας Ποντόλσκι. Μοναδικός προωθημένος για την Άρσεναλ, θα είναι ο Ζερβίνιο.

Ο Νορβηγός Σβέιν Όντβαρ Μουν θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο «Emirates».

Keywords
Τυχαία Θέματα