Open House Athens 2014

Συνέντευξη Τύπου για το πρώτο Open House Athens, στις 4 - 6 Απριλίου, που περιλαμβάνει δωρεάν επισκέψεις και ξεναγήσεις σε κτίρια και χώρους δημόσιου και ιδιωτικού χαρακτήρα με ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον, παραχωρεί στις 12 το μεσημέρι στον ΙΑΝΟ, η Οργανωτική Επιτροπή.Μεταξύ των ομιλητών θα παρευρίσκεται και η ιδρύτρια του παγκόσμιου φορέα "Open House Worldwide", Victoria

Thornton, από την οποία ξεκίνησε την ιδέα του Open House.

Το Open House είναι μια απλή αλλά ισχυρή ιδέα που ξεκίνησε στο Λονδίνο το 1992 και μέχρι σήμερα διαδόθηκε ανά την υφήλιο αποκτώντας συστηματικούς επισκέπτες και υποστηρικτές. Στόχος του είναι η προώθηση και η ανάδειξη της σημασίας της αρχιτεκτονικής και του ρόλου της στη ζωή των ανθρώπων καθώς και η ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα αρχιτεκτονικής.

Ο αρχιτεκτονικός μαραθώνιος ξεναγήσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 4 Απριλίου με τις ξεναγήσεις σχολείων και μαθητών στα επιλεγμένα κτίρια του Open House Athens. Την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138, η έναρξη της εκδήλωσης που θα περιλαμβάνει παρουσίαση του προγράμματος και θα ακολουθήσει δεξίωση. Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 6 Απριλίου με ένα πάρτυ λήξης, στο οποίο είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συμμετέχοντες και οι επισκέπτες του Open House Athens.

Παράλληλα, τρέχει ήδη ο διαγωνισμός φωτογραφίας στο Instagram, που διοργανώνουν το Open House Athens και η Sony Greece. Μπορείτε να φωτογραφίσετε τα κτίρια του Open House Athens 2014 και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας στο Instagram χρησιμοποιώντας #sony_oha2014 . Οι 3 καλύτερες φωτογραφίες που αποτυπώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πνεύμα του Open House Athens, θα κερδίσουν φακούς για smartphone από τη SONY.

Στην παρουσίαση της ιδέας και του προγράμματος του Open House Athens θα παρευρίσκονται μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής αλλά και εθελοντές και συνεργάτες της δράσης.

Για περισσότερες πληροφορίες [email protected]

Public link με υλικό :
https://www.dropbox.com/sh/u0zdo78ecvban5s/NrjeJ0miV9

Social media:
Facebook: Open House Athens
Twitter: @OpenHouseAthens
Instagram: openhouseathens

Keywords
Τυχαία Θέματα