Social media τέλος στην εθνική Αγγλίας

Τα «κρούσματα» με ανάρμοστη συμπεριφορά Αγγλων ποδοσφαιριστών σε διάφορα social media έχουν αρχίσει να γίνονται ολοένα και περισσότερα προκαλώντας «πονοκέφαλο» στους υπευθύνους της Αγγλικής Ομοσπονδίας.
Ετσι λοιπόν άρχισαν να παίρνουν τα μέτρα τους απαγορεύοντας στους Αγγλους παίκτες τα Social media.
«Οι Αγγλοι ποδοσφαιριστές εκπροσωπούν τη χώρα τους, αποτελούν πρότυπα και η συμπεριφορά τους είναι απίστευτα σημαντική. Αρχίζω να σκέφτομαι πως είναι
το σημαντικότερο πράγμα που έχω να ασχοληθώ ως πρόεδρος» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ντεϊβιντ Μπερνστάιν, στην προσπάθειά του να προαναγγείλει τον καινούριο κώδικα συμπεριφοράς για τη χρήση των social media.
Ενας κώδικας που θα ξεκινήσει από τους ποδοσφαιριστές στο Νησί και θα επεκταθεί στη συνέχεια στο Κρίκετ και στο Ράγκμπι, όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, διότι το θέμα δεν αφορά μόνο το δημοφιλέστερο σπορ στον πλανήτη.
Οι νέοι κανόνες θα αφορούν τη γενικότερη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών, ξεχωριστά όσων έχουν το προνόμιο να φορούν το εθνόσημο και φυσικά τις κυρώσεις όταν θα υπάρχουν ακραίες αντιδράσεις -και όχι μόνο.
«Δεν πρόκειται να κόψουμε το ποδόσφαιρο σε κανέναν. Απλώς θέλουμε να κατανοήσουν οι ποδοσφαιριστές ότι όταν φέρονται προσβλητικά θα έχουν συγκεκριμένες ποινές» διευκρίνισε ο Μπερνστάιν και ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι ο νέος κώδικας (με έξι σελίδες κυρώσεις) θα είναι έτοιμος να παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο πριν από το φιλικό της Αγγλίας με τη Σουηδία.   
Keywords
Τυχαία Θέματα