Super League:Βέροια-Άρης

Η Βέροια υποδέχεται τον Άρη σε ένα παιχνίδι τελικό-σωτηρίας και για τους δύο για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στη νίκη, ώστε να αυξήσουν την διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη ενώ οι «κίτρινοι» θέλουν το διπλό, ώστε να προσπεράσουν τη Βέροια στην βαθμολογία και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς τη σωτηρία.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν μπορεί να υπολογίσει στους Σνάουτσνερ
και Καλί.
Ο Πολωνός μπακ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Γάλλος αμυντικός, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής. Στον αντίποδα, ο Μπαργκάν τέθηκε στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού και αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Στον Άρη δηλώνουν έτοιμοι για το «διπλό» στη Βέροια και στο κυνήγι της παραμονής. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του για το παιχνίδι, πλην του τιμωρημένου Νταβίντ Αγκάνθο και του ανέτοιμου Μιχάλη Γιαννίτση, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μάρκο Βελλίδη παρότι δεν βρίσκεται ακόμη στο 100%.

Εν τω μεταξύ οι «κίτρινοι» αναμένεται να έχουν την θερμή συμπαράσταση του κόσμου τους στον «τελικό» με τη Βέροια, καθώς έχουν σχεδόν εξαντληθεί τα 4.000 που τους διατέθηκαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα