ΑΕΚ:Η συνάντηση των «τριών»

Αισιόδοξα μηνύματα τις τελευταίες ώρες στην ΑΕΚ, καθώς δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τους Πέτρο Παππά και Δημήτρη Βιντιάδη, για λύση στο οικονομικό αδιέξοδο της Ένωσης.

Υπάρχει μάλιστα το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο ραντεβού και ο Νίκος Νοτιάς, έχοντας επικοινωνήσει με τον κ. Παππά ή μέσω δικού του ανθρώπου που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχουν τρία σενάρια: το πρώτο θέλει τον νυν Δ.Σ. να παραιτείται μπροστά στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και οι μέτοχοι να ορίσουν νέα διοίκηση για τη διαχείριση της ΠΑΕ ή και εκείνοι να δηλώσουν αδυναμία και να οδηγηθεί η ομάδα σε λύση πρωτοδικείου.

Τα δύο πρώτα ενδεχόμενα δεν είναι τα επιθυμητά για την ΑΕΚ, υπάρχει όμως και το τρίτο σενάριο που θέλει τους τρεις άνδρες (μαζί με τον Νοτιά) να θέλουν να κερδίσουν χρόνο και να μετατεθεί η γενική συνέλευση σε άλλη ημερομηνία, ίσως μέσα στον Απρίλιο για να προσπαθήσουν να βρουν μεταξύ τους μία λύση και να αποφύγει η Ένωση κάθε πιθανό κίνδυνο.

Πηγή;Sportfm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα