Αυστραλία: πληρώνουν στοιχήματα πριν τις εκλογές

Ένα γραφείο στοιχημάτων στην Αυστραλία άρχισε σήμερα να πληρώνει αυτούς που είχαν στοιχηματίσει υπέρ της νίκης της συντηρητικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας πως η προεκλογική εκστρατεία ενόψει των εκλογών της 7ης Σεπτεμβρίου ουσιαστικά έχει ήδη τελειώσει για την Εργατική κυβέρνηση του πρωθυπουργού Κέβιν Ραντ.

Ενώ απομένουν άλλες εννέα ημέρες μέχρι τις εκλογές, το γραφείο on line στοιχημάτων Sportsbet ανακοίνωσε πως άρχισε να πληρώνει

1,5 εκατ. δολάρια Αυστραλίας σε στοιχήματα υπέρ της νίκης του αντιπολιτευόμενου κεντροδεξιού συνασπισμού του Τόνι 'Αμποτ επειδή η έκβαση των εκλογών είναι ήδη προδιαγεγραμμένη.

"Σε ό,τι αφορά τις αγορές στοιχημάτων του Sportsbet, οι Άμποτ μπορούν να αρχίσουν να φτιάχουν τις βαλίτσες τους ενόψει της επικείμενης μετακόμισής τους στο Κιριμπίλι Χάουζ", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Sportsbet Χέιντν Λέιν αναφερόμενος στην πρωθυπουργική κατοικία στο Σίδνεϊ.

Οι συντηρητικοί του Άμποτ αναμένεται να κερδίσουν την κυβέρνηση μειοψηφίας του Εργατικού Κόμματος, καθώς οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τους δίνουν προβάδισμα με 53% έναντι 47% των Εργατικών, ποσοστό επαρκές για να έχουν μια σημαντική πλειοψηφία στην κάτω βουλή του κοινοβουλίου.

Το Sportsbet ανακοίνωσε πως, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, οι συντηρητικοί θα κερδίσουν 90 έδρες στην 150μελή κάτω βουλή, σημαντικά περισσότερες από τις 72 έδρες που έχουν τώρα, ενώ οι Εργατικοί θα κερδίσουν 56 έδρες. Δύο έδρες αναμένεται ότι θα κερδίσουν ανεξάρτητοι, δήλωσε ο Λέιν, ενώ σε άλλες δύο οι διεκδικητές έρχονται στήθος με στήθος.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα