Αγωγή λόγω Facebook

Αγωγή κατά του δημοσιογράφου Αλέκου Ανδρικάκη κατέθεσε η σύμβουλος του πρωθυπουργού, Βαγγελιώ Σχοιναράκη, η οποία ζητά αποζημίωση και φυλάκιση του δημοσιογράφου για σχόλια σε ιδιωτικές συζητήσεις και like που έκανε στο Facebook.

Η κ.Σχοιναράκη ζητά αποζημίωση 100.000 ευρώ αλλά και τη φυλάκιση του κρητικού δημοσιογράφου, που εργάζεται στην ΠΑΤΡΙΣ και το Ράδιο Κρήτη για

τις καταχωρήσεις του στο FB.

Η απάντηση του δημοσιογράφου μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα ήτα η εξής: «Καλώς την Βαγγελιώ (Σχοιναράκη), που με αγωγή μού ζητά 100.000 ευρώ (αλλά και τη φυλάκισή μου, αν δεν πληρώσω!!!) επειδή μέσω facebook (αλλά και στις παρέες μου, λέει, αλλά δεν ξέρω πού το ξέρει!) τη συκοφαντώ!!!! Και με κατηγορεί ακόμη και για τα...like που κάνω στα σχόλια των φίλων μου, όταν σχολιάζουν για εκείνη!!!!! Λοιπόν, μια διευκρίνιση πριν με φυλακίσει (γιατί όπως ξέρει περιουσία και λεφτ...ά δεν έχω): στην αποζημίωση που μου ζητά υπολογίζει τα θριαμβευτικά της σχόλια προς εμένα όταν, πχ, έκανα κριτική στον Κουράκη ή όχι; Υπολογίζει τις συμβουλές που μου ζητούσε όταν ήταν υποψήφια νομάρχης, ακόμη και για πρόσωπα που ήθελε να βάλει στο ψηφοδέλτιο; (Και ξέρεις Βαγγελιώ ότι υπάρχουν και αποδείξεις γι αυτά...) Ξέρεις επίσης ότι εγώ έτσι είμαι, άνθρωπος που δεν κάνω πίσω κι ό,τι είναι να πω, θα το πω με ευθύνη. Κάποτε (όταν η κριτική ήταν για άλλους), έλεγες ότι ήμουν "καθαρός" και μου έδινες συγχαρητήρια. Τι αλλάζει όταν η κριτική γίνεται άραγε για σένα; (δημόσια, όπως έχω ευθύνη. Άλλωστε στις παρέες μου έχω να συζητώ πολύ σοβαρά θέματα...). Θα συνεχίσω έτσι, γιατί εγώ αισθάνομαι την ευθύνη. Ξεκάθαρα... »

Πηγή: Cretalive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα