«Ακολουθεί και δεύτερο μνημόνιο»

«Δύσκολες ώρες περνάει ο ελληνικός λαός μέσα από τον πειθαναγκασμό και τον εκβιασμό στον οποίο δοκιμάζεται δεδομένου ότι θα περάσουμε σε μια δανειακή σύμβαση της οποίας τους όρους δεν γνωρίζουμε, αλλά και πολύ περισσότερο γιατί ακολουθεί και το δεύτερο Μνημόνιο», τόνισε ο πρόεδρος του «Αρματος Πολιτών» Γιάννης Δημαράς, ο οποίος μίλησε στη συνδιάσκεψη του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Όπως
είπε, το «Αρμα Πολιτών» κάνει μια προσπάθεια να επικοινωνήσει με τους πολίτες και στο πλαίσιο αυτό θα ακολουθήσουν συνδιασκέψεις στη Θράκη, την Κεντρική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

«Θέλουμε να ενημερώσουμε τον ελληνικό λαό και να ακούσουμε κι εκείνος τι έχει να μας πει για όσα καθημερινά υπομένει και υποφέρει. Πάντως όσο δύσκολα και να είναι τα πράγματα το μήνυμα είναι αισιόδοξο. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει και την ημέρα των εκλογών θα δώσει την απάντηση του», σημείωσε ο κ. Δημαράς.

Σε ότι αφορά στις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ επισήμανε ότι είναι μια υπόθεση των μελών του και από εκεί και πέρα θα παρακολουθήσει και τις τοποθετήσεις των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι επιθυμούν να αντικαταστήσουν στην προεδρία του Κινήματος τον κ. Παπανδρέου.

Για τις δημοσκοπήσεις παρατήρησε: «Να σεβαστούμε τις δημοσκοπήσεις, να προβληματιστούμε όμως για τον τρόπο με τον οποίο γίνονται. Όπως και να έχει το πράγμα, αποτυπώνουν μια πραγματικότητα την οποία βιώνει και ο ελληνικός λαός. Ναι μπορεί να είναι μπροστά η Ν.Δ., αλλά το ερώτημα είναι: Θα πάμε σε μονοκομματικές κυβερνήσεις; Εγώ πιστεύω πως όχι».

Στη συνδιάσκεψη παρέστη ο βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης, ως εκπρόσωπος του προέδρου του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.
Keywords
Τυχαία Θέματα