Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις στα ΕΛΠΕ

Ανέστειλαν την απεργία τους οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια, όπως αποφάσισε η Ομοσπονδία τους, εν όψει των δύο συναντήσεων με τη διοίκηση της εταιρίας που έχουν προγραμματιστεί για την Τετάρτη και την Πέμπτη. «Ευχόμαστε η απόφασή μας για αναστολή να αποδειχθεί ότι συμβάλει στην εκτόνωση» ανέφερε η Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Πετρελαιοειδή, Διυλιστήρια και Χημική Βιομηχανία.

Ρεκόρ όλων των εποχών καταγράφει
η τιμή της αμόλυβδης με ακραίες υψηλές τιμές στα νησιά κοντά στο 1,9 ευρώ το λίτρο. Η μέση τιμή στο 1,697 ευρώ το λίτρο. Σε υψηλά επίπεδα παραμένουν οι διεθνείς τιμές. Στα 122 δολάρια το βαρέλι το μπρεντ


Για μετά το Πάσχα μεταθέτει η ΟΣΥΠΑ τις κινητοποιήσεις της. Από τις 27 Απριλίου, αντί για την ερχόμενη Κυριακή όπως είχε αρχικά αποφασιστεί, προτίθενται προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων εξαιρέσιμων και αργιών για τέσσερις μήνες. Όπως ανέφερε η ΟΣΥΠΑ, η αναβολή των κινητοποιήσεων έγινε σε ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στην κίνηση της εορταστικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα