Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Ανθρωποκυνηγητόέχει εξαπολυθεί προκειμένου να εντοπισθείο 19χρονος φοιτητής Ιατρικής, ΤζοχάρΤσαρνάγεφ, ο οποίος μαζί με τον 26χρονοαδελφό του Ταμερλάν, που σκοτώθηκενωρίτερα σε ανταλλαγή πυρών μεαστυνομικούς, θεωρούνται αυτουργοί τηςβομβιστικής επίθεσης στον Μαραθώνιοτης Βοστώνης. Η καταδίωξη ξεκίνησε τηνύχτα, οπότε οι δύο νεαροί σκότωσανφύλακα του Ινστιτούτο6υ Τεχνολογίαςτης Μασσαχουσέτης και διέφυγανκαταλαμβάνοντας διερχόμενο αυτοκίνητο.

Εκτόςλειτουργίας έχει τεθεί το σύστημαδημόσιων μεταφορών της Βοστώνης ενώ οκυβερνήτης της Μασσαχουσέτης ΠάτρικΝτεβάλ ζήτησε από τους κατοίκους τωνδυτικών

προασίων, όπου εκτυλίσσεται οικαταδίωξη, να μείνουν στο σπίτι τους,με τις πόρτες κλειστές και να μην ανοίγουνσε κανένα παρά μόνο σε αστυνομικούς.

Ταδύο αδέλφια, τσετσενικής καταγωγής,διέμεναν νόμιμα στις ΗΠΑ τα τελευταίαχρόνια και πιθανότερο κίνητρό τουςθεωρείται ο ισλαμιστικός εξτρεμισμός.Ο 26χρονος Ταμερλάν Τσαρνάγεφ φιλοδοξούσενα σπουδάσει μηχανικός, ωστόσο τατελευταία χρόνια ασχολούνταν με τηνπυγμαχία και παραπονούνταν σε ιστοσελίδακοινωνικής δικτύωσης ότι δεν έχειΑμερικανούς φίλους.

"Ογιος μου είναι ένας πραγματικός άγγελος.Τον περιμέναμε να έρθει για τις διακοπές»,δήλωσε στο Αοσσιεέιτεντ Πρες για τονκαταζητούμενο 19χρονο γιο του, ο πατέραςτου Άνζορ Τσαρνάεφ που κατοικέι στοΝταγκεστάν της Ρωσίας.


Keywords
Τυχαία Θέματα