Αποθέωση για Μαραντόνα στην Ινδία

O Ντιέγκο Μαραντόνα εξακολουθεί να... μαγεύει τα πλήθη ακόμα και χωρίς να παίζει ποδόσφαιρο, καθώς περισσότεροι από 30 χιλ. άνθρωποι μαζεύτηκαν για να τον δουν από κοντά σε πόλη της Ινδίας.

Ο παλαίμαχος άσος βρέθηκε στη χώρα της Ασίας προσκεκλημένος ενός επιχειρηματία για να εγκαινιάσει ένα κοσμηματοπωλείο και μια εταιρία αερομεταφορών και προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού.

Μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και, σχεδόν, δύο δεκαετίες. Όπου κι να βρίσκεται, όμως, προκαλεί ενθουσιασμό

και πλήθη ανθρώπων, ακόμα και εκείνων που δεν γνωρίζουν πολλά από ποδόσφαιρο, σπεύδουν να τον δουν και να τον αποθεώσουν.


Ο Μαραντόνα βρέθηκε στην πόλη Κανούρ της Ινδίας προσκεκλημένος ντόπιου επιχειρηματία, προκειμένου να εγκαινιάσει ένα κοσμηματοπωλείο και μια εταιρία αερομεταφορών με ελικόπτερο. Κατά την παρουσία του από τον εν λόγω επιχειρηματία, ο κόσμος που είχε σπεύσει να τον δει από κοντά ξεπέρασε τις 30 χιλιάδες.

Πολλοί από αυτούς δεν γνώριζαν, καν, ποιος είναι ο Μαραντόνα, αφού το ποδόσφαιρο δεν είναι το δημοφιλέστερο άθλημα της Ινδίας. Γεγονός που δικαιώνει αυτούς που κάνουν λόγο για έναν χαρισματικό άνθρωπo.

Keywords
Τυχαία Θέματα