Μπαράζ ερωτήσεων ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή

Ερωτήσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης για το θέμα των αποκρατικοποιήσεων κατέθεσαν ο επικεφαλής και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πρώτη ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων σχετικά με το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων Δημόσιας Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ) κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας.

Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «για αμοιβές, μισθούς και αποζημιώσεις παχυλά αμειβομένων φίλων και προσκείμενων στην Κυβέρνηση προσώπων, χωρίς την εκτέλεση οποιουδήποτε ουσιαστικού έργου το οποίο να εξυπηρετεί το συμφέρον του Ελληνικού Δημοσίου».

Ανάλογη επίκαιρη ερώτηση για τις προωθούμενες αποκρατικοποιήσεις κατέθεσε προς τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Σταθάκης.

Αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «στις προγραμματικές διακηρύξεις η κυβέρνηση προέβαλλε, όπως κάνει και το Μνημόνιο, ως μοναδικό αντίδοτο στην ύφεση τις αποκρατικοποιήσεις, δημιουργώντας την εντύπωση ότι για την κρίση φταίει το κράτος που ελέγχει δυσανάλογα μεγάλο, σε σχέση με τους εταίρους μας, επιχειρηματικό τομέα». 

Keywords
Τυχαία Θέματα