«Χυδαίος εκβιασμός»

Να πάρει την τύχη στα χέρια του και να αποτρέψει την κατάλυση της δημοκρατίας στον τόπο που γεννήθηκε, κάλεσε το λαό ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας εξαπολύοντας οξύτατη επίθεση στα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου, λέγοντας ότι το μεγαλύτερο έλλειμμα της χώρας μας δεν είναι το δημοσιονομικό, αλλά το έλλειμμα πολιτικής ηγεσίας.
Ο κ. Τσίπρας, αφού έκανε λόγο για  «βουλή της ντροπής» που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο εθνικό καθήκον, είπε ότι η χώρα μας, στην πιο κρίσιμη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της, δεν έχει πολιτική ηγεσία.  «Δυο χρόνια τώρα, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς και Παπαδήμος παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του ελληνικού λαού, εκβιάζουν και ψεύδονται» σημείωσε ο κ. Τσίπρας, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «τη δική τους αδυναμία να διαπραγματευτούν και να υπερασπιστούν το συμφέρον του λαού και του τόπου, το μετατρέπουν σε χυδαίο εκβιασμό εις βάρος του ελληνικού λαού».

«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να μάθει όλη την αλήθεια, τόνισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι το μνημόνιο πέτυχε γιατί είχε σαν στόχο τη φτωχοποίηση των Ελλήνων και την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας.Τώρα , βρισκόμαστε στο δεύτερο στάδιο ενός προμελετημένου εγκλήματος. Η έγκριση του νέου πακέτου μέτρων και της νέας δανειακής σύμβασης όχι μόνο δε θα μας σώσει από την άτακτη χρεοκοπία, αλλά θα τη φέρει ακόμα πιο κοντά και με δυσμενέστερους όρους είπε ο κ. Τσίπρας και με δηκτικό τρόπο τόνισε ότι «δεν είναι δυνατόν το να μην πληρωθούν οι ομολογιούχοι το Μάρτιο να ονομάζεται χρεοκοπία και το 1 εκατομμύριο άνεργοι να ονομάζεται σωτηρία της χώρας».
Keywords
Τυχαία Θέματα