Διανομή τροφίμων σε πολίτες του Πειραιά

Τρόφιμα σε οικογένειες με ανήλικα παιδιά, που πληρούν προκαθορισμένα εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια διανέμει η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά (ΚΟΔΕΠ), με την αρωγή της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, που συνδράμει τις προσπάθειες της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Η διανομή αφορά πακέτα με βασικά τυποποιημένα τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής, που θα διατίθενται σε μηνιαία βάση.

«Από την πρώτη στιγμή τόσο ο Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, Θεόδωρος Βενιάμης, όσο και το Διοικητικό
Συμβούλιο, επέδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για την ενίσχυση οικονομικά αδύναμων οικογενειών με ανήλικα παιδιά. Αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχαριστήσω για την στήριξη και τη βοήθεια τους» τόνισε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π., Πασχαλίνα Καλαγιά Καραμαλάκου και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές οικογένειες στην πόλη μας που χρειάζονται άμεση βοήθεια, γι αυτό και η πρωτοβουλία είναι εξαιρετικά σημαντική. Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουμε είναι ανάγκη να μείνουμε όλοι ενωμένοι και να φροντίσουμε ο ένας τον άλλο. Στο πλαίσιο αυτό η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών πρωτοστατεί και αποδεικνύει έμπρακτα το νόημα της Κοινωνικής Αλληλεγγύης που δίνει ελπίδα ζωής σε πολλούς συμπολίτες μας».

Οι αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα συνεχίζονται στα γραφεία της ΚΟ.Δ.Ε.Π επί των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Ζωσιμάδων 11 στον δεύτερο όροφο και αφορούν οικογένειες με ανήλικα παιδιά που έχουν εισόδημα μέχρι οκτώ χιλιάδες ευρώ και είναι δημότες ή κάτοικοι Πειραιά.
Keywords
Τυχαία Θέματα