Δύο ομάδες από τα πλέι οφ

Δυο ομάδες από τα πλέϊ οφ της Φούτμπολ Λιγκ θα προβιβαστούν στην Σούπερ Λιγκ μετά την απόρριψη του αιτήματος της διοργανώτριας αρχής της μεγάλης κατηγορίας από την ΕΠΟ για να παραμείνει ο Αστέρας Τρίπολης.
Μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό, δύο ακόμη ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ, θα προβιβαστούν  στην Σούπερ Λιγκ μετά την απόρριψη  του αιτήματος της διοργανώτριας αρχής της μεγάλης κατηγορίας από την ΕΠΟ για να παραμείνει ο  Αστέρας Τρίπολης.Έτσι, οι ομάδες
που θα ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ, θα αναδειχθούν μέσα από την διαδικασία των πλέϊ οφ και δεν θα πάρει άλλη ομάδα την θέση του Ηρακλή απευθείας.Μοναδική περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα και να ανέβει μια ομάδα απευθείας στην Superleague, είναι μόνο αν δεν πάρουν άδεια συμμετοχής κάποιες από τις ομάδες που είναι τώρα στην πρώτη εξάδα και έτσι δεν διεξαχθούν τα πλέϊ οφ. Από εκεί και πέρα, οι ομάδες περιμένουν την απόφαση της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για την έφεση που έχουν καταθέσει, προκειμένου να ολοκληρωθεί το παζλ των πλέϊ οφ. Άδεια έχουν εξασφαλίσει οι ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός και Βέροια, ενώ έφεση έχουν καταθέσει, οι ΟΦΗ, Δόξα Δράμας και Πανθρακικός. Όσον αφορά τα Τρίκαλα, ο φάκελος αναμένεται να επανεξεταστεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα