Έχασε αλλά ελπίζει η Ξάνθη


Το όνειρο για την πρώτη Ευρωπαϊκή νίκη δεν έγινε πραγματικότητα για την Ξάνθη που ηττήθηκε 1-0 στα Πηγάδια από την Λίνφιλντ! Οι Ακρίτες όμως δεν τα παρατάνε. Πιστεύουν στην ανατροπή μέσω της ρεβάνς, και στην πρόκριση στην επόμενη προκριματική φάση του Europa League. To γκολ για την ομάδα απο την Βόρειο Ιρλανδία πέτυχε ο Μπερνς στο 25΄. «Άρχισαν τα επίσημα παιχνίδια

και μαζί τους το άγχος και η πίεση κατά τη διάρκεια του αγώνα όπως και η στεναχώρια αλλά και η χαρά. Σήμερα κανείς δεν περίμενε ότι θα παίξουμε τόσο άσχημα. Δώσαμε το δικαίωμα στην Λίνφιλντ που έπαιξε αμυντικά να σκοράρει από μία φάση, από μία επίθεση.

Δεν παίξαμε όπως σχεδιάσαμε και κάναμε την πρόκριση πιο δύσκολη απ' ότι ήταν. Κοιτάζουμε την δική μας πλευρά. Πιστεύω και θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι αλλά το σκορ λέει ότι σήμερα χάσαμε με 1-0. Πρέπει να προπονηθούμε περισσότερο για να είμαστε πιο έτοιμοι στο Μπέλφαστ.

Αν παίξουμε όπως παίξαμε σήμερα, με άγχος και χωρίς καθαρό μυαλό δεν θα έχουμε τύχη. Εμφανίστηκε το σύνδρομο των εντός έδρας αγώνων που το εμφανίζει η SKODA ΞΑΝΘΗ εδώ και λίγα χρόνια. Από τα φιλικά και την εικόνα που είχαμε, περίμενα να εμφανίσουμε στον αγωνιστικό χώρο την πίστη που είχαμε για το θετικό αποτέλεσμα» είπε ο τεχνικός της ελληνικής ομάδας Νικος Καραγεργίου.

Skoda Ξάνθη (Καραγεωργίου): Πέρες, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Παϊτο, Βασιλακάκης (63' Ράνος), Ντιέ (79' Φλίσκας), Μαρσελίνιο (69' Τριάδης), Μάνταλος, Μαρίν, Σολτάνι.
Λίνφιλντ (Τζέφρεϊ): Τάφι, Έρβιν, Κλαρκ, Α. Μπερνς (79' Μακόλ), Μπ. Μπερνς, Νόουλς (65' Μουλγκρε), Γουόρντ, Λόρι, Κάρβιλ, Γκολτ, Τόμσον (70' Μακάλιστερ).

Keywords
Τυχαία Θέματα