Ενίσχυση από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Με 75 εκατομμύρια ευρώ θα ενισχύσει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών τον κρατικό προϋπολογισμό, όπως γνωστοποίησαν τα μέλη της μετά την συνάντηση τους με τον πρωθυπουργό. «Για τα επόμενα 4 χρόνια ο κρατικός προϋπολογισμός θα ενισχυθεί από την ένωση εφοπλιστών με 140 εκατ. το χρόνο».«Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες εφοπλιστές για την εθνική προσφορά τους στην εθνική προσπάθεια» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς

κατά τη συνάντηση του με το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

«Η ναυτιλία πάντοτε είχε σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Σαμαράς. Από την πλευρά της η Ένωση Ελλήνων εφοπλιστών ανακοίνωσε την απόφασή της για την ενίσχυση του κρατικού προϋπολογισμού.

Εν τω μεταξύ την πρόταση του πρωθυπουργού των Σκοπίων Νικολά Γκρούεφσκι για σύσταση δυο ομάδων με επικεφαλής τους δύο πρωθυπουργούς για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας, απέρριψε με επιστολή του ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Σαμαράς, υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει ανάγκη για τη δημιουργία δύο νέων ομάδων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως “δεν είναι η Ελλάδα που παρεμποδίζει την ενταξιακή πορεία της χώρας προς την Ε.Ε., αλλά η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αντιρρήσεις για την πρόοδό της”. Και προσθέτει πως η Ελλάδα επιδεικνύει πάντα γνήσιο ενδιαφέρον για τη σταθερότητα και την ευημερία στην περιοχή μας, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη στάση των Σκοπίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα