Ελληνική Ευρωλίγκα και στο... Μπιλμπάο

Βραδιά γεμάτη Ελλάδα η αποψινή με θέα στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας. Στην φάση των "8" δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι μόνο η Μακάμπι (Παπαλουκάς, Σχορτσιανίτης), και η Σιένα (Ζήσης). Προκρίθηκε και η Μπιλμπάο. Στην παρθενική της παρουσία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, η ομάδα των Βάσκων έφτασε πλέον

να διαπραγματεύεται την τύχη της, με θέα στο φάινελ φορ.Τι εστί Μπιλμπάο; Προπονητής ο Φώτης Κατσικάρης. Και στην πρώτη γραμμή της "μάχης"; Ο Δημήτρης Μαυροειδής με τον Κώστα Βασιλειάδη. Άλλη μια... ελληνική τρόικα λοιπόν να υπογράφει τη φετινή Ευρωλίγκα. Η Μπιλμπάο κέρδισε απόψε 59-55 μέσα στη Μάλαγα. Και εκεί εξασφάλισε την πρόκριση της. Στη φάση των "8" θα αντιμετωπίσει την (πιο φορμαρισμένη ομάδα φέτος στην Ευρώπη) ΤΣΣΚΑ Μόσχας.  
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 22-24, 36-42, 55-59
ΜΑΛΑΓΑ: Ρόουλαντ 6, Λίμα 2, Πέριτς 19, Αμπρίνες 9, Φρίλαντ 8, Ζόριτς 11
ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Τζάκσον 10, Μαυροειδής 8, Μπάνιτς 10, Μουμπρού 6, Ερβέλ 2, Λόπεθ 9, Βασιλειάδης 5, Γκριμάου 4, Μπλουμς 5
Στην φαση των "8" τα ζευγαρια είναι:
Μπαρτσελόνα-Ούνιξ, Παναθηναϊκός-Μακάμπι, Σιένα-Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπιλμπάο. Προκρινονται στο φάιναλ φορ οι ομάδες που θα συμπληρώσουν τρείς νίκες. Το σύστημα διεξαγωγής των πλέι οφ είναι: 2 ματς στην έδρα της ομάδες που κέρδισε, το πλεονέκτημα, 2 αν χρειαστεί στην έδρα της ομάδας με μειονέκτημα και 1 αν χρειαστεί στην έδρα της ομάδας με πλεονέκτημα.Τα πρώτα ματς γίνονται στις 20 Μαρτίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα