Έμεινε ζωντανός ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 10-8 της Βουλιαγμένης, μειώνοντας σε 2-1 τη σειρά των τελικών. Ο τέταρτος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Ο Ολυμπιακός χάλασε τα σχέδια στέψης της Βουλιαγμένης.
Η ομάδα του Παυλίδη επικράτησε 10-8 της Βουλιαγμένης στον Λαιμό και μείωσε τη σειρά σε 2-1. Η γηπεδούχος ομάδα χρειαζόταν τη νίκη για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Η Μπλάνκα

Γκιλ ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια του αγώνα. Σημείωσε τέσσερα γκολ και δυσκόλεψε την άμυνα των γηπεδούχων. Με τέλειο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (3/3) ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 4-3 στο πρώτο οκτάλεπτο.

Η κορυφαία της Βουλιαγμένης, Ντίνα Κουτέλη ισοφάρισε τον αγώνα σε 5-5, όχι όμως για πολύ αφού στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, Άλκηστη Αβραμίδου επανέφερε τον Ολυμπιακό μπροστά στο σκορ με 6-5.

Με βιαστικές επιλογές στην επίθεση η Βουλιαγμένη το μοναδικό που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 8-8 με σερί 2-0 με δύο γκολ της Κουτέλη.
Όμως η Φιλιώ Μανωλιουδάκη σημείωσε ένα γκολ ακόμα στον παίκτη παραπάνω (6/6)  για να διαμορφώσει το τελικό 10-8 η Γκιλ τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 2-2, 1-2, 2-2

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Δήμου): Κουτέλη 4, Ασημάκη 2, Γερόλυμου 1, Λιόση 1.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Γκιλ 4, Μανωλιουδάκη 2, Κώτσια 2, Αβραμίδου 1, Ε.Πλευρίτου 1.

Keywords
Τυχαία Θέματα