Ένα βίντεο εξοργίζει τους Γάλλους

Την οργή των χρηστών του διαδικτύου έχει προκαλέσει στη Γαλλία ένα βίντεο, με περισσότερα από 2,4 εκατομμύρια χτυπήματα στο YouTube, το οποίο δημιούργησε και ανέβασε ένας Γάλλος παραγωγός του ραδιοφωνικού σταθμού NRJ, ο οποίος μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης.

Ο Γκιγιόμ Πλέι βγαίνει στον δρόμο και αρχίζει να φιλά όποια γυναίκα βρει μπροστά του, χωρίς να της δίνει το περιθώριο αντίδρασης. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, πολλές από αυτές τις γυναίκες θα μπορούσαν να μηνύσουν τον παραγωγό κάνοντας χρήση της διάταξης του νόμου περί σεξουαλικής επίθεσης στον δρόμο.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube στις 16 Οκτωβρίου με τίτλο «Πώς να φιλήσετε μια άγνωστη σε 10 δευτερόλεπτα».

Τα σχόλια τόσο στο YouTube, όσο και στο Twitter είναι αρνητικά, παρά το γεγονός ότι, ορισμένοι το αντιμετωπίζουν με χιούμορ, όπως και στην πλειοψηφία τους, οι γυναίκες τις οποίες «ψαρεύει» στον δρόμο.

Ο Πλέι τις πλησιάζει και χωρίς περιστροφές απευθύνει τρεις ερωτήσεις: Έχεις φίλο; Πώς σου φαίνομαι; Καλά, γιατί δεν με φιλάς; Έτσι, τις παγιδεύει κι αρπάζει ένα φιλί στο στόμα. Μόνο, μια από τις γυναίκες που εμφανίζονται στο βίντεο εξοργίζεται με τη συμπεριφορά του και τον ρωτά «μα για ποιόν περνιέσαι;» και φεύγει ρίχνοντάς του ένα χαστούκι.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα