Εορτασμός του Άγιο Διονύσιο Αρεοπαγίτη

Υπό την αιγίδα του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ.κ. Ιερώνυμου, προέδρου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί η 26η Επέτειος Πανελλήνιου Εορτασμού του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη, προστάτη του δικαστικού σώματος.

Ειδικότερα, την ερχόμενη Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012, στις 8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Θεία Λειτουργία και Δοξολογία για την επέτειο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Καρύκη (Πλατεία Καρύτση) και θα ακολουθήσει πολιτιστική εκδήλωση στην αίθουσα Γερουσίας της Παλαιάς Βουλής.

Κατά

την εκδήλωση στην Παλαιά Βουλή σύντομους χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτης, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γ. Καμίνης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Γιαν. Αδαμόπουλος και εκ μέρους όλων των δικαστικών Ενώσεων η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου Ανδρονίκη Θεοτοκάτου, αντιπρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Απόστολος Γεωργιάδης, ακαδημαϊκός, ομότιμος καθηγητής Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα «Ο Απόστολος Παύλος και το Δίκαιο», ενώ θα ακολουθήσει εορταστικό πρόγραμμα από τη χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα