Επίσκεψη Π. Καμμένου στην Ικαρία

Την Ικαρία επισκέπτονται σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με τον εκπρόσωπο του κόμματος, Χρήστο Ζώη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Τέρενς Κουίκ.

Η αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, έχει συνάντηση αυτή την ώρα με την Επιτροπή Στήριξης του Γηροκομείου Ικαρίας, προκειμένου να συζητήσει

μαζί τους την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Σάμου για αναστολή της λειτουργίας του.

Επίσης, συναντήσεις με φορείς του νομού θα πραγματοποιήσει και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος έχει την ευθύνη της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης του νομού Σάμου.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία μελών της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων. Στη συνάντηση μετείχε και ο γραμματέας της ΚΟ του κόμματος, Κώστας Μαρκόπουλος.

Η Συντονιστική Επιτροπή παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας, κατήγγειλε βιαιοπραγία σε βάρος αναπήρων κατά τη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας και ζήτησε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες «να μην ψηφίσουν μέτρα που οδηγούν στην ιδιωτικοποίηση της πρόνοιας και της ειδικής αγωγής».

Από την πλευρά του ο κ. Μαρκόπουλος εξέφρασε τη συμπαράσταση του κόμματός του στα προβλήματα των Α.Μ.Ε.Α και υπογράμμισε ότι το κόστος της αναπηρίας ήταν, και πρέπει να παραμείνει, αρμοδιότητα της πολιτείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα