Έρχεται το Playstation Vita

Η νέα φορητή συσκευή videogames της Sony, το Playstation Vita, θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων στις 22 Φεβρουαρίου 2012. Όσοι ανυπομονούν, μπορούν να το παραγγείλουν πριν κυκλοφορήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου.Με την προκαταβολή, παίρνουν ένα πακέτο δώρων, περιορισμένων αντιτύπων, δηλαδή αποκλειστικό περιεχόμενο και εκπτώσεις σε παιχνίδια από το PlayStation

Store.

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες της διαδικασίας παραγγελίας PlayStation Vita, πριν ακόμα κυκλοφορήσει το νέο σύστημα φορητής ψυχαγωγίας.

Η συσκευή θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων από τις 22 Φεβρουαρίου του 2012. Για μια περιορισμένη χρονική περίοδο από τις αρχές Δεκεμβρίου, οι παραγγελίες για το PS Vita πριν αυτό κυκλοφορήσει θα είναι διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα.

Λίγο πριν την E3, στις 7 Ιουνίου 2011 είχε ανακοινωθεί ότι η τιμή διάθεσης θα ήταν 249 ευρώ και 299 ευρώ ανάλογα με το μοντέλο (Wi-Fi ή Wi-Fi και 3G αντίστοιχα). Περιμένουμε την επιβεβαίωση για την ελληνική αγορά - προς το παρόν, δεν την έχουμε λάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα