Έτοιμοι Τζεμπούρ και Τοροσίδης

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μπορεί πλέον να υπολογίζει στους Τοροσίδη και Τζεμπούρ, λίγες ημέρες πριν από ένα δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι δύο παίκτες γυμνάστηκαν σήμερα κανονικά, και με τον τρόπο αυτό... έκλεισαν έναν κύκλο από προβλήματα τραυματισμών που δεν τους επέτρεπαν να ενισχύσουν τους ερυθρόλευκους στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Κι αν στην περίπτωση του αρχηγού, Βασίλη Τοροσίδη ενδεχομένως να μην τον έχει στην αποστολή του αγώνα με την ομάδα της Τρίπολης λόγω της μεγάλης του απουσίας από προπονήσεις, σε αυτή του Τζεμπούρ τα πράγματα είναι
καλύτερα.

Ο αλγερινός επιθετικός είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει λάβει μέρος σε προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες έστω χωρίς μεγάλη ένταση και είναι αρκετά πιθανό όχι μόνο να είναι στην αποστολή αλλά να μπορέσει και να αγωνιστεί.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό. Μαζί του και ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον ώμο, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.
Keywords
Τυχαία Θέματα