Φορολογούν τώρα και τους ημιυπαίθριους

Νέα επιδρομή στις τσέπες των φορολογούμενων με διατάξεις  στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς τεκμήρια θα αποτελούν πλέον οι σοφίτες, τα πατάρια και τα υπόγεια που νομιμοποιήθηκαν με την τελευταία ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους. Αυτό προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης στο οποίο περιλαμβάνονται πληθώρα
φορολογικών  παρεμβάσεων, όπως η αναβολή του φόρου υπεραξίας στο Χρηματιστήριο έως το τέλος του έτους, η ηλεκτρονική θεώρηση των μισθωτηρίων συμβολαίων ακινήτων, και μέτρα για την πάταξη του λαθρεμπορίου.Το πολυνομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις για το μεσιτικό επάγγελμα, για την απελευθέρωση τεχνικών επαγγελμάτων, μεταφέρει ξανά την Γενική Γραμματεία Καταναλωτή από το υπουργείο Εργασίας στο Ανάπτυξης, αλλά και σειρά δράσεων στήριξης των επενδύσεων. Επιπλέον, περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τις αρχαιολογικές εργασίες για τη ζώνη καινοτομίας Θεσσαλονίκης.

Σε ειδικό κεφάλαιο προβλέπεται σειρά παρεμβάσεων για την ενίσχυση και επέκταση της δράσης του «Invest in Greece» αλλά και τη διαδικασίας για fast track επενδύσεις.

Επιπλέον, περιλαμβάνει και διάταξη σύμφωνα με την οποία καταργείται η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών στον Τύπο. 
Keywords
Τυχαία Θέματα