Φουντώνει η προεκλογική αντιπαράθεση

Ισχυρή εντολή και πολιτική δύναμη για να γίνει το μεγάλο άλμα προς το μέλλον, ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς, από το Ζάππειο παρουσιάζοντας το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματος. Δεσμεύθηκε για την αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων, των πολυτεκνικών επιδομάτων, την ενίσχυση των αγροτών αλλά και για μέτρα ανακούφισης των δανειοληπτών. Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά,
αλλά και κατά της Αριστεράς, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στην Κοζάνη. Όπως είπε, “η λύση είναι μία, να έρθει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα στις εκλογές της 6ης Μαΐου, για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο».

Κάλεσμα στην εργατική τάξη, στους επαγγελματοβιοτέχνες, στους αγρότες, στα φτωχά λαϊκά στρώματα, που έχουν αποφασίσει να καταδικάσουν το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, «να μην κάνουν πίσω, κάτω από τρομοκρατικά διλήμματα, που θα μεγαλώσουν τις τελευταίες ημέρες» απηύθυνε η Αλέκα Παπαρήγα.

Να ψηφίσει με λογική και όχι με θυμό κάλεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης τον ελληνικό λαό κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κατερίνης.

Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της σε ολόκληρη τη χώρα ανακοίνωσε η Κοινωνική Συμφωνία. Η Λούκα Κατσέλη είναι υποψήφια βουλευτής στη Β’ Αθήνας και στη Λάρισα και ο Πρόεδρος της Κ.Ο. Χάρης Καστανίδης στην Α’ Θεσσαλονίκης.
Keywords
Τυχαία Θέματα